2777
2789

مامان من میگه چند روز قبل زایمانت میاریم

چیزیم نگرفته هنوز

هم بابام تقریبا وضعش خوبه هم مامانم از ارث باباش پول داره ولی همش دم از نداری میزنن

امروز زنگ زدم باهاش بحثم شد بهش گفتم اگه من زودتر زایمان کنم دیگه هیچی نمیخوام بیارید

شوهرمم هروز میگه پس کی میارن

و همشم میگه بگو اینو بخرن بگو اونو بخرن

به مامانم گفتم شوهرم میگه صندلی ماشین بگیرید و صندلی غذا گفت بگو خودت بگیر کسی تو سیسمونی ازاینا نمیگیره

😢😢

😔. تو هشت ماه اومدن از همینجا خریدن و چیدن و رفتن

‏واسه یه چایی خور دمای هوا مسخره‌ترین چیز واسه سنجش چایی خوردن یا نخوردنشه، بابا تو اصلا بگو هوا 60درجه اس باید چایی باشه که آدم بخوره حال داشته باشه بلند شه کولرو روشن کنه یا ن؟؟بابام حالش خوبه میگه برو یه لیوان چای بریز الان میچسبه،مشکل پیش میاد میگه یه چای بریز ببینیم چه خاکی باید تو سرمون بریزیم، هیچ اتفاقی نیفتاده میگه دخترم سرپایی یه چای بریز، داره چای میخوره میگه حواستون به سماور باشه ابش خشک نشه، چاییش تموم میشه میگه اخیش چه چسبید یکی دیگم بریز 😩😩😩😩رها کن پدر من . یکی بیاد خونه ما خل میشه،صبحانه میخوریم چای میدیم بعدش،قبل ناهار چای میدیم،بعد ناهار چای میدیم،عصر چای میدیم،قبل شام چای میدیم،بعد شام چای میدیم،یکی هم قبل خواب میدیم مهمون حال کنه😁😁😁نصف شبم بیدار میشن برن دسشویی تو راه بابام از چاییی ک داره میخوره بهشون تعارف میکنه😎😅😁😁😁‏لنتی ترین و خطرناکترین نوع اعتیاد، اعتیاد به چاییه اینجوری که الان داریم از گرما کباب میشیم ولی لیوان چایی دستمونه🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همسرتون که نباید بگه چی بگیرن چه نگیرن دوما هر چی میتونن و ضروریه و اولویت داره رو میتونن بدن 

صندلی ماشین هم مادرت بده !!سوای اون والا واحب نیست سیسمونی هم بدن حتما

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

من مامانم واقعا نداره خودم قرعه کشی شرکت کردم از سه ماه قبل بارداری خداروشکر اسمم ماه چهارم درومد گرفتم . یه تومنم مامانم داد . نمیشه خودت یه مقداریشو جور کنی

این نیز میگذرد 

من اخر خرداد ۹۴ زایمانم بود

اسفند ۹۳ خریدام تموم شد

اما دو هفته ب زایمان چیدیم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

سیسمونی اصلا وظیفه پدر مادر نیس و کسی که بچه میاره خودش باید به فکر لباس و وسایل بچه هم باشه

اگرم چیزی براتون بیارن دارن لطف میکنن هم به شما هم به همسرتون 

جواب مامانتون خیلی درست و به جا بوده همسرتون اگه خیلی دوست داره همه چیز داشته باشه بچش خودش دست تو جیبش بکنه

پرنسس نازم😍                                                       چی از خاک این دنیا میخوام وقتی که تو رو دارم😍❤❤ 
دیشب یه عروسک دیدم داشتم نگاش میکردم گفت هرچی میخوای عکس بگیر بفرس واسه مامانت تا بگیره😢 خسته شدم ...

شما به همسرت رو دادی اونم داره استفاده میکنه نباید موارد و حرفایی که در اینباره بین خودتو خانوادت بوده رو بهش میگفتی اونوقت وسط قرار نمیگرفتی 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋