2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمال داره اسید معدت بالا باشه... نیم ساعت قبل از شام یک قرص پنتوپرازول بخور. شام دیر نخور و سبک بخ ...

عزیزم منم چن وخته اینجوری ام انگار ی چیز خلط مانند چسبیده ب ته گلوم و هرچی قورتش میدم نمیره پاییه ینی از جیه

منم اینجوریم فک میکنم لوزه هام بزرگ شده تو گلومه😐😂

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم

شما غلبه ی بلغم دارین احتمالارطوبا بدنتون زیاده.کندر قبل خواب بجوین یورت بدین سردی مصرف نکنین.زیره دم کنین زخورین.

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
عزیزم منم چن وخته اینجوری ام انگار ی چیز خلط مانند چسبیده ب ته گلوم و هرچی قورتش میدم نمیره پاییه ین ...

وااییی منم اینجوریم😭😭😭

خیلی بدم میاد تورو خدا فهمیدن از چیه و درمانش چیه به منم بگین 

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
عزیزم منم چن وخته اینجوری ام انگار ی چیز خلط مانند چسبیده ب ته گلوم و هرچی قورتش میدم نمیره پاییه ین ...

عزیزم شما خوب شپی منم اینجوریم هم احساس خلط دارم هم احساس اینکه اب پریده تو گلوم