2777
2789
علائم هورمون دیگه چیه؟

خودمم نمیدونم ولله سه روز پیش رفتم دكتر راجع بارداری و علائمش دكتر بهم گفت فكر نكنم باردار باشی احتمالاً هورمونات بهم ریخته یه سونو و آز واسم نوشت منم گفتم اوكی

بعد رفتم پیش ماما گفت تا موعود پریود صبر كن بعداً برو منم فردا موعود پریودیمه اومدم اینجا ببینم منظور دكتر چه بود.

خداوندا سپاسگذارم .      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم نمیدونم ولله سه روز پیش رفتم دكتر راجع بارداری و علائمش دكتر بهم گفت فكر نكنم باردار باشی احتم ...

وقتی هورمونا بهم میریزه علائم بارداری ب ادم دست میده من ک اینجوری بودم پریودم تاخیر داشت حالت تهوع داشتم دل و کمرم درد میکرد سر درد داشتم حتی ب بو هم حساس شده بودم و بعد از 10 روز تاخیر پریود شدم البته بیبی چک هم گذاشتم ک منفی بود

این ماه دیگه ...
خودمم نمیدونم ولله سه روز پیش رفتم دكتر راجع بارداری و علائمش دكتر بهم گفت فكر نكنم باردار باشی احتم ...

منم قبلا ی بار بخاطر ورزش 10 روز عقب انداختم فک میکردم باردارم ولی دکتر گفت هورمون هات بهم ریخته

احتمال داره بخاطر تغییرات هورمون باشه شاید قرصی چیزی خوردی تاثیر گذتشته

وقتی هورمونا بهم میریزه علائم بارداری ب ادم دست میده من ک اینجوری بودم پریودم تاخیر داشت حالت تهوع د ...

پس دردها و سوزش شكمی مانند پهلوها و تخمدانها و دور ناف زیر شكم دقیقاً با امروز 40 روزه كه اینجوریم همراه با گرگرفتگی سردرد میكرنی و كمردرد شدید تكرر ادرار و اشتهای زیاد و....... هر 40 روز رو داشتم یعنی همشون از هورمون بود؟؟؟  

خداوندا سپاسگذارم .      
منم قبلا ی بار بخاطر ورزش 10 روز عقب انداختم فک میکردم باردارم ولی دکتر گفت هورمون هات بهم ریخته اح ...

نه عزیزم قرص و كلاً دارو مصرف نكردم.

خداوندا سپاسگذارم .      
پس دردها و سوزش شكمی مانند پهلوها و تخمدانها و دور ناف زیر شكم دقیقاً با امروز 40 روزه كه اینجوریم ه ...

خب شما میخوای یه بیبی چک بزار خیالت راحت باشه 40 روز خییییلی زیاده من نهایت 10 روز این علائمو داشتم

این ماه دیگه ...
خب شما میخوای یه بیبی چک بزار خیالت راحت باشه 40 روز خییییلی زیاده من نهایت 10 روز این علائمو داشتم

گذاشتم تا یكهفته پیش همش منفی بود متاسفانه

خداوندا سپاسگذارم .      
بازم بزار یا تا روز پریودت صبر کن اگه نشدی باید بری ازمایش بتا بدی اگه منفی باشه باید بری دکتر بهت ا ...

انشالله حتماً همینكارو میكنم.

خداوندا سپاسگذارم .      
ولی اصلا بهش فکر نکن بیخیال باش هرچی حساس بشی فقط خودتو اذیت میکنی من خیلی حساس بودم ولی دیگه میخوام ...

آخه خیلی میخوابم گهگاهی هم مثله امشب خواب به چشم ندارم. راستی تیر كشیدن واژن و سفتی سینه هم دارم. یعنی مطمئن مطمئنم. خدا كنه باردار باشم. حتی ببخشید ترشح آبكی دارم.به نظر شما احتمال بارداری هست واسم؟؟؟

خداوندا سپاسگذارم .      
آخه خیلی میخوابم گهگاهی هم مثله امشب خواب به چشم ندارم. راستی تیر كشیدن واژن و سفتی سینه هم دارم. یع ...

ببین علائمی ک داری میگی واسه بارداری هم هست ولی من حرفم این هستش الکی خوشحال نشی ک مثلا بارداری و بعدش پریود بشی بخوره تو ذوقت. چند ماه اقدام کردی؟ تا پریودت چند روز مونده؟

این ماه دیگه ...

من 5دقیقه راه برم یا سرپا وایستم انگار فرسنگها راه رفتم. تپش قلب وحشتناك از پله ها مثله مامان بزرگها نفس نفس میزنم تا میرسم.

خداوندا سپاسگذارم .