2777
2789

فصل دو آیندهی فصل یکه 

از نشونه های دوست داشتن اینه که وقتی می بینیش نتونی جلوی لبخند زدنتو بگیری                                                                                              گفتند که او عاشق گیسوی کنمد است.              موهای من از عصر همان روز بلند است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يه سوال استارتر امشب پخش شد دلدادگان؟؟؟

آره قسمت جدید

از نشونه های دوست داشتن اینه که وقتی می بینیش نتونی جلوی لبخند زدنتو بگیری                                                                                              گفتند که او عاشق گیسوی کنمد است.              موهای من از عصر همان روز بلند است

فصل اول ادامه فصل دوم است که افسانه میخواهد از مالک انتقام بگیرد

از وقتی که میام توی نی نی سایت تا وقتی که بخوام برم یه تسبیح دستمه و فقط صلوات میفرستم،اخه امضای هر کی رو میخونم نوشته یه صلوات بفرس؛منم که دل رحم😐

فصل يك در زمان حال اتفاق ميفته در واقع اينده ى فصل ٢ هست

توى فصل يك يه خانمى به اسم افسانه مشكات يه شركت داره و ثروتمنده. اين خانم مشكات از يه نفر به نام مالك پور سليم كينه داره و ميخواد كه ازش انتقام بگيره( تو فصل يك معلوم نيست دليل انتقامش چيه) افسانه يه دختر داره به نام ارغوان. ارغوان نامزدش اسمش هاتف هست

ارغوان با اينكه نامزد داره اما با نقشه ى مامانش ميخوان پسر مالك كه اسمش امير هست رو گول بزنه و عاشق خودش كنه كه دست بر قضا خود ارغوان عاشق امير ميشه.ه

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...
گذشته فصل 1 هست

بله ببخشید قاطی کردم یه لحظه اشتباه نوشتم

تكرارش كى هس؟

ساعت دو و سه عصر هست صبح هم باید باشه زمان دقیقشو نمدونم