2777
2789
عنوان

بیست سالم که بود...

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 31 پست

سوره المائدة

الْيَوْمَ أُحِلَّ لَكُمُ الطَّيِّبَاتُ وَطَعَامُ الَّذِينَ أُوتُوا الْكِتَابَ حِلٌّ لَكُمْ وَطَعَامُكُمْ حِلٌّ لَهُمْ وَالْمُحْصَنَاتُ مِنَ الْمُؤْمِنَاتِ وَالْمُحْصَنَاتُ مِنَ الَّذِينَ أُوتُوا الْكِتَابَ مِنْ قَبْلِكُمْ إِذَا آتَيْتُمُوهُنَّ أُجُورَهُنَّ مُحْصِنِينَ غَيْرَ مُسَافِحِينَ #‍‍وَلَا_مُتَّخِذِي_أَخْدَانٍ وَمَنْ يَكْفُرْ بِالْإِيمَانِ فَقَدْ حَبِطَ عَمَلُهُ وَهُوَ فِي الْآخِرَةِ مِنَ الْخَاسِرِينَ [5] 

امروز چيزهاى پاكيزه بر شما حلال شده است. طعام اهل كتاب بر شما حلال است و طعام شما نيز بر آنها حلال است. و نيز زنان پارساى مؤمنه و زنان پارساى اهل كتاب، هرگاه مهرشان را بپردازيد، به طور زناشويى نه زناكارى و د#وست گیری، بر شما حلالند. و هر كس كه به اسلام كافر شود عملش ناچيز شود و در آخرت از زيانكاران خواهد بود.  (5)

قرآن مبين - مبين موبايل

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آیه قران رو برات گذاشتم عزیزم ... اون دنیا دست خداست نه این ظاهر هایی که ما می بینیم 

عزیزم من سنم کمه ولی چیزایی رو دیدم و چشیدم تو زندگیم که دیگه به هیچی ایمان و اعتقاد ندارم

توی دنیا که اصلا اونجوری که تو قرآن گفته بود عمل نکرد دیگه کی آخرتو دیده

بعضی چیزا جبره، اختیار نیس..!

من خودم با یه پسرم دوست نشدم حتی تو دانشگاه 

و بیست و یک سالگی هم ازدواج کردم ... بعد از سفر اربعین به لطف امام حسین ... با اینکه خانواده ی ضعیفی داشتم ...

سوره الطلاق

وَمَنْ يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجًا [2] 

و هر كه از خدا بترسد، براى او راهى براى بيرون‌شدن قرار خواهد داد،  (2)

سوره الطلاق

وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لَا يَحْتَسِبُ وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْءٍ قَدْرًا [3] 

و از جايى كه گمانش را ندارد روزى‌اش مى‌دهد. و هر كه بر خدا توكل كند، خدا او را كافى است. خدا كار خود را به اجرا مى‌رساند و هر چيز را اندازه‌اى قرار داده است. 

من خودم با یه پسرم دوست نشدم حتی تو دانشگاه  و بیست و یک سالگی هم ازدواج کردم ... بعد از سفر ا ...

بحث من فقط ازدواج نیس

بحث من روزاییه که میتونست خیلی بهتر بگذره 

خیلی از این دخترایی که دوست شدن شاید ازدواج نکردن ولی حداقل خوش گذروندن جوونی کردن

مگه خوش گذرونی فقط با پسراس؟

اتفاقا تو دوستام میدیم که آرامش نداشتن ...همش ترس و اضطراب جدایی و ... چقد از خودشون مایه میگذارن تهش هیچی ... 

مطمینم که من بیشتر حال کردم .

مگه خوش گذرونی فقط با پسراس؟ اتفاقا تو دوستام میدیم که آرامش نداشتن ...همش ترس و اضطراب جدایی و ... ...

چی بگم میشه گفت درستم میگی از یسری لحاظا

ولی تو زود ازدواج کردی ،از 21 سالگی یه مرد کنارت بوده خیلی چیزارو درک نمیکنی

[QUOTE=70044090]چی بگم میشه گفت درستم میگی از یسری لحاظا ولی تو زود ازدواج کردی ،از 21 سالگی یه مرد کنارت بوده خیلی ...[/QUOTEحالا نه که فکر کنی زندگی من خیلی همه چیش رو روال و اوکی بوده ها نه 

از خیلی چیزا گذشتم و ندید گرفتم مشکلات هم برای همه هست ... دانشجو هم بودم وقتی ازدواج کردم و کلی از شوهرم دور بودم ... اینطور نبوده همش دنبال حال و هول باشم ...