2777
2789
عنوان

شالگردن خودم باف برا شوشوجان + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3176 بازدید | 61 پست
لیف لاکچریه😜😝😝😂😂

یه لیفم چند سال پیش واسش بافته بودم مامانش میگه چه جنسی داره این هنوز از اون لیفه استفاده میکنه.. روشم گل بافته بودم.. نارنجی و قرمز.. دخترونه بودا.. اما عاشقش شده بود

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم دوران دوستی واسه شوهرم یه شالگردن سفید و بلند بافتم البته با کمک مامانم. بعد مادرشوهرم گمش کرد😒 شوهرم داده بود نگهش داره واسه زمستون سال بعد، دیگه پیدا نشد😡

چه با سلیقه عزیزم، مبارکشون باشه😙

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢

یه جلیقه ام واسه شوهرم بافتم.. پدر شوهرم میره میدزدتش هرسال یواشکی میپوشتش😂😂😂

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
فدای شماا😚

خدانکنه عزیزم، دست شما هم درد نکنه😙

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢
یه لیفم چند سال پیش واسش بافته بودم مامانش میگه چه جنسی داره این هنوز از اون لیفه استفاده میکنه.. رو ...

ای جانم چه ناز بوده، دست شما درد نکنه خانم هنرمند

ای جانم چه ناز بوده، دست شما درد نکنه خانم هنرمند

هنوز دارتش.. فسیل شده باز میگه فقط این تمیزم میکنه😂😂😂😂