2777
2789
عنوان

آی تی پی در بارداری خواهشا بیاین

288 بازدید | 13 پست

سلام

من ای تی پی بارداری گرفتم و پلاکتام تا ۳۰۰۰تا افت کرده بود بهم داروی ای وی ای جی زدن که خیلیم گرون بود رسید به ۱۸۶۰۰۰که مرخصم کردن حالا بعد ۴ روز باز رسیده ۲۰۰۰۰تا قرار بود تا یه ماه حالم خوب باشه 

دیگه از بیمارستان حالم بهم میخوره ..نگران دخترمم..خیلی حالم بده ..خسته شدم از این مریضی 

کسی مثل من بوده ؟؟؟ دیگه نمیدونم چکار کنم😔😔

عزیزم نگران نباش چن جا پلاکتت روچک کن.وبهشون بگو دستی چک کنن تا اندازه ی واقعیش دستت بیاد.چون ایدیوپاتیک وبدون علته باید تاآخربارداری باهاش کناربیای وداروهاتم مصرف کن ولی حتما دویاسه جای معتبرچک کن آزمایششم ارزونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نگران نباش چن جا پلاکتت روچک کن.وبهشون بگو دستی چک کنن تا اندازه ی واقعیش دستت بیاد.چون ایدیوپ ...

هر دو روز چک میشم هر سری از نصفم کمتر میشه 

داروهام خیلی گرونه که بخوام هر هفته بزنم 

یعنی هیچ راه دیگه ای نیس؟

هر دو روز چک میشم هر سری از نصفم کمتر میشه  داروهام خیلی گرونه که بخوام هر هفته بزنم  یع ...

عزیزم من فقط درسش روخوندم ولی تااونجاکه مناطلاع دارم.همون دارو فقط جواب میده پلاکتاتم دستی بگو چک کنن.چون دستگاهها شمارش پلاکتشون زیاد قابل اعتمادنیست

عزیزم من فقط درسش روخوندم ولی تااونجاکه مناطلاع دارم.همون دارو فقط جواب میده پلاکتاتم دستی بگو چک کن ...

بهم گفتن روی لام میزارن ..دیگه نمیدونم چطوریه

لطفا برام دعا کنین بارداریم خیلی سخت بود

نگران نباش من دیدم افرادی ک  این مشکلو داشتن بچشونم همه سالم ب،دنیا اومد خودشونم بعد بارداری به ...

خداکنه زودتر خوب بشم ..فک کنم افسردگی گرفتم از اول تا الان به خاطر سپتوم رحم استراحت مطلق بودم حالام که اینجوری

لطفا برام دعا کن دوست عزیزم 

بهم گفتن روی لام میزارن ..دیگه نمیدونم چطوریه لطفا برام دعا کنین بارداریم خیلی سخت بود

خوب دستی چک میکنن.عزیزم این چن وقتم صب کن.ما بیماراینجوری زیادداشتیم خداروشکر همه بسلامتی نوزاداشون بدنیااومدتحت نظرپزشکت باش.فوقش توزایمانم اگه مشکل داشتی بهت پلاکت میزنن امیدت بخداباشه

خوب دستی چک میکنن.عزیزم این چن وقتم صب کن.ما بیماراینجوری زیادداشتیم خداروشکر همه بسلامتی نوزاداشون ...

مرسی عزیزم از راهنماییت ..انشاءالله که بخیر میگذره😘