2777
2789
عنوان

وااااای بدویید بیاید ببینید ازشوهرممممم چی شنیدمممم شاخ درمیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 4092 بازدید | 140 پست
همسرتون از یک پرونده قضایی عکس گرفته آورده برای شما؟؟؟؟  اونم با داستان چهل سال قبل؟  با ...

بعد میگن نیروی اتتظامی و پزشکا و وکلا و....امانتدار و رازدار و محرم مردم هستن😐

دخترنازم ۱۸ آذر میای بغلم😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من مطمئنم دروغ گفتن به شما استارتر امکان این مساله زیررررررررر صفره بستن لوله آقا با آزمایش اسپرم ...

کار به اون ندارم ولی همسایه مادرم اینا زنشو دوست نداشت اونم بعد دونا بچه رفت بست واااای زنش خیلی چرک بوووود

امیدوارم هممون بچه هامونو سالم بغل بگیریم

چندسال پیش توی یه بیمارستان خصوصی گارمیکردم یه روز مترون اونجا تعریف میکرد یه آقایی اومده بود میگفت خانمم بارداره میخوام سقطش کنم من عقیمم بچه دارنمیشم این بچه مال پسرخالشه یه باردیگه هم ازش باردارشده سقط کردیم یعنی مرده میدونست زنه با پسرخالش رابطه داره خیلی هم ریلکس.مترون میگفت خاک توسربیشرف بی غیرت زنش بایکی شریکی استفاده میکردن

هلاک اونایی هستم ک میگن خوب تعریف کن😐گفت دیگه با پسرعموی شوهرش ارتباط داشته

دنبال چیز خاصی میگردین🤔

دیگه خدایی حزئیات رابطه و چگونگی بارواریش تو صورتجلسه نبوده دیگه😐

دخترنازم ۱۸ آذر میای بغلم😍
 لازمه لینک تاپیکتون برای پلیس فتا ارسال بشه که معلوم بشه کدوم مامور بی اخلاقی از پرونده ملت عک ...

خانوم بی اطلاع باید به اطلاعتون برسونم که همه مامورا باید کارکردشونو مستند کنن که تشویقی بگیرن اخرماه نمیدونی بدوننننن

لازمه لینک تاپیکتون برای پلیس فتا ارسال بشه که معلوم بشه کدوم مامور بی اخلاقی از پرونده ملت عک ...

وااای عزیزم چقد خشن😕😵استارتر براش جالب اومده خاسته بامادرمیون بزاره این همه خشونت و کارگاه بازی لازم نیس بخدا😊یکم باملایمت باهم رفتارکنیم بهتره ما ک پدرکشتگی باکسی نداریم

کاملترین و ارزون ترین پاورپوینتارو از فروشگاه زیر دانلود کنیدhttp://fan.sellfile.ir حتما یه سربزنید و قیمتارو مقایسه کنید❤پاورپوینتای درخواستی فقط و فقط دوتومن طراحی میشه مهم نیس صفحش چقد باشه.همه ی پاورپوینتا دارای تصاویر ودرصورت نیاز رسانه های دیگر هستن.واقعا برای طراحیشون وقت گذاشته شده وازبهترین مطالب استفاده شده.طراحی ظاهریشم خیلی عالیه مطمئنم مورد پسند دانشجوهای عزیزمون هست❤💜
کار به اون ندارم ولی همسایه مادرم اینا زنشو دوست نداشت اونم بعد دونا بچه رفت بست واااای زنش خیلی چرک ...

چه ربطی داره خیلیا میرن میبندن واصلا عجیب یا دروغ نیست

این بخشش تابلوه که دروغه که طرف بگه اومدم لوله ببندم بگن خب حالا بیا اول ازت آزمابش اسپرم بگیریم ببینیم اون بچه ها مال خودت بوده یا نه 

میشه برای مادرشدن همه ی منتظرا ومن یه صلوات بفرستید.😍
هلاک اونایی هستم ک میگن خوب تعریف کن😐گفت دیگه با پسرعموی شوهرش ارتباط داشته دنبال چیز خاصی میگردین ...

بوده عزیزم مرده ادعا کرده که زنم خیلی هفت خطه و....تا تونسته واسه دادگاه مدرک جمع کنه

خانوم بی اطلاع باید به اطلاعتون برسونم که همه مامورا باید کارکردشونو مستند کنن که تشویقی بگیرن اخرما ...

اره مستند کنن ولی نه انتشار خانم محترم

بخدا لایک کردنت عصبیم میکنه...نکن دوست خوبم