2777
2789
عنوان

تعبیر خوابمو کسی میدونه

342 بازدید | 30 پست

تو این روزا که منتظر روز انتقال جنینم خیلی خوابای خوبی میبینم هم خودم هم خانواده. 

یه شب خواب دیدم از دو تا از دوستام که یکیشونم حامله بود ( اون یکیو نمیدونم حامله بود یا نه) تو تکیه محلمون شیرینی گرفتم. گفتم منم میخوام حامله بشم گفتن این شیرینیا رو بخور تا حامله بشی 

همزمان با شوهرم بیدار شدیم برا نماز صبح که گفت اونم داشته خواب میدیده که پرتقال چیده. 

مادر شوهرم هم همون شب خواب دیده از سفره حضرت قاسم برا من تخم مرغ گرفته. 

این سه تا خواب تو یه شب بوده. 

خیلی دنبال جوابشم اما کسی نمیدونست. چیکار کنم؟

خدایا شکرت

خیره ان شالله

خداوند فرزند و فرزندان سالم و صالح نصیبتون کنه ان شالله😍

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هروقت اسم بچه میاریم خوابهای بد میببنیم منو شوهرم

نمیدونم چرا

بعضی وقتا به شوهرم میگم شاید سر زا میرم که بی دلیل یا بچه دار نمیشیم یا وقتی میخوایم اقدام‌کنیم کن فیکون میشه

اصلا یه اتفاقای شاخ درار میوفته

ولی واسه شما استارتر نی نی صالح هست

شیرینی هم میگن پسره

خالم و فامیلای مامانم سر بارداری اولم خواب دیدن و به نادرم گفتن.مادرم نمیدونست باردارم

اومد گفت گفتم آره باردارم

اتفاقا اونها دوتایی دیده بودن همه چیو😭

خدا نخواست یا خودم بد کردم نمیدونم

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
منم قبل انتقال جنین م از این خوابای خوب زیاد دیدم تخم مرغ پرتقال انار بره توت فرنگی انگور و پسر و خت ...

جدی میگی عزیزم. 

انتقالت مثبت شد؟ الان نی نی دارین ؟

دفعه چندم ؟

خدایا شکرت

خیره ایشالا که قراره باردار شی . منو بگید چیکار کنم 😭 شده یکی تو خواب براتون مرتب مزاجمت ایجاد کنه؟؟ دیگه دلم نمیخواد بخوابم 😭

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
جدی میگی عزیزم.  انتقالت مثبت شد؟ الان نی نی دارین ؟ دفعه چندم ؟

عزیزم دیگه همه چیو رعایت کن و نگران سلامتی جنینت نباش

بسپار دست خدا

دعا بخون نماز بخون

به نفست غلبه کن

مراقب خلق و خوت باش

همه رو جنین یاد میگیره

بذار کینه و حسادت و حرص و ولع و ... رو اصلا یاد نگیره

بهت تبریک میگم و میخوام برای همه دعای عافیت کنی دوستم

ما هروقت اسم بچه میاریم خوابهای بد میببنیم منو شوهرم نمیدونم چرا بعضی وقتا به شوهرم میگم شاید سر ز ...

نفهمیدم عزیزم شما الان بارداری به خاطر خوابی که برات دیده بودن یا نه تعبیر نشده. 

؟!؟!!!

خدایا شکرت