2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان و داروی گیاهی

1267 بازدید | 9 پست

سلام خانما کسی بوده تنبلی تخمدان رو با داروی گیاهی رفع کرده باشه لطفا بگید چه دارو گیاهی مصرف کردین و طریقه مصرف رو هم بگین واینکه نتیجه هم داشته یا خیر؟ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خوب شدم و باردار شدم سر ۶ ماه...رازیانه و ریشه پونه و....

عرق رازیانه میخوردین یا تخم رازیانه رو دم میکردین ؟شنیدم 40روز بیشتر نباید بخوریم؟ لطف میکنید بگین چجوری استفاده میکردین دوره استفادتون چه مدت بوده؟

شما چطور استفاده کردین که مرتب شده؟

من تخم رازیانه خریدم آسیاب کردم ده روز بعد از پاکی شروع کردم هر شب نوک انگشت خیلی کم تو یه استکان دم میکردم یه شب در میون می‌خوردم پریودام مرتب شد به. من یه دوره در میون مصرف میکردم مرتب شدم دوباره که نمی‌خوردم یه مدت باز همون نامنظم میشد البته من فقط قصدم این بود پریودام مرتب بشه فعلا اقدام نداشتم و ندارم

هرکی هرچی دلش میخواد میگه، آخرش میگه من دلم صافه...انگار دل ما فرفریه  
من تخم رازیانه خریدم آسیاب کردم ده روز بعد از پاکی شروع کردم هر شب نوک انگشت خیلی کم تو یه استکان دم ...

راستی دم می‌کنی با عسل بخور 

تا نشونه های پریودی حس کردی دیگه نخور چون خونریزی زیاد می‌کنه شوهرت و بچه پسر هم اصلا نباید بخورند تو قوری اینا دم نکن تو یه استکان شخصی برا خودت

هرکی هرچی دلش میخواد میگه، آخرش میگه من دلم صافه...انگار دل ما فرفریه  
عرق رازیانه میخوردین یا تخم رازیانه رو دم میکردین ؟شنیدم 40روز بیشتر نباید بخوریم؟ لطف میکنید بگین چ ...

نمدونم تو بستش چیبود دقیقا چون دکتر طب سنتی رفتم بهم داد.ی بسته روش نوشته بود رازیانه ک با اب مخلوط میکردم میخورپم

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...