2777
2789

عزیزم من رشتم حقوقه ولی هنوز ترم اولم متاسفانه ولی بپرس اگ تونستم کمکت میکنم بهتره سوالتو تو کلنیک نی نی سایت بپرسی اونجا وکلا هستن

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

جانم؟

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بپرس . من وکیل کانون وکلای مرکزم.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

من يه چك ٢٠م توماني داشتم ك روز موعدش برگشت زدم ب دليل عدم موجودي حالا براي شكايت اقدام كردم ميگن نميتوني شكايت كيفري كني 

ميخواستم بدونم قانون شكايت كيفري چيه؟

و من اگه حقوقي اقدام كنم امكان اين هست حكم جلب بگيرم؟

چقدر زمان ميبره؟

من يه چك ٢٠م توماني داشتم ك روز موعدش برگشت زدم ب دليل عدم موجودي حالا براي شكايت اقدام كردم ميگن نم ...

اگر چک وعده داره بوده و قرارداد داشته باشید نمیشه کیفری اقدام کنی. یعنی میشه شکایت کنی ولی طرفت ثابت کنه وعده دار بود ر د میشه.

حقوقی میتونی اقدام کنی. اگه اموال داره تامین خواسته بزن تا اموالش توقیف بشه.

جلب زود صادر نمیشه. اول حکم بدوی بعد تجدیدنظر بعد از قطعی شدن حکم ده روزم صدور اجراییه وقت داره. بعدش جلب میدند. 

تازه ممکنه اعسار بزنه و ثابت کنه نداره. تقسیط میشه.