2777
2789

بچه ها من پولم واسه جهیزیه خیلی کمه حدود ۲۴ و اینا با لین وضع گرونی باید با این پول همه چی بخرم خیلی گشتم و قیمت گرفتم و نا امید شدم دیشب تا صبح لب پنجره گریه میکردم...واقعا خسته شدم از این وضعیت...زیاده گویی نکنم اینکه فقط پولم به یخچالای شرکت امرسان میرسه...نمایشگاهش تا فردا هست که قیمت کمتری بهم میده و میتونم بخرم....میگن خراب میشه سریع! واقعا نمیدونم چیکار کنم...اینقدر بد هست یعنی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بعضی از فامیل های ما دارن خیلی خوبه گلم دیگه توی این گرونی همین گزینه بهتره عزیزم انشاالله به خوشی جهازتو بخری و به سلامتی عروسی بگیری و خوشبخت بشی دوست خوبم😍

خواهرم و جاریام امرسان دارن

تا الان آخ نگفته

ولی واسه من هیمالیاست... پر برفکه و صدای تراکتور میده من می خواستم قبل عید عوضش کنم ساید ال جی دیدم گفت هشت تومن گفتم میرم بعد عید می خرم که الان شده 40 میلیون اونم اگه موجود باشه

با خیال راحت بخر سه مورد تو اطرافیانم دیدم خدا رو شکر عالین ولی هیمالیا نخری که کلاه رفته سرت

مامانم اینا گرفتن واشر درش پوسیده بود. بعدم فریزرش یخ نمیزنه ولی یه قسمت تو یخچالش یخ بسته قد یه پار ...

البته مال اینا اینجوری بود شاید مال شما خوب باشه. فقط سال تولیدشو ببین توش چسبوندن انگار. مامانم میگفت اقاهه برا ضمانت مهرش نمیکرده. میگفته دو سال گذشته ازش. لینارو دقت کن گلم

گلم شوهرت قرار نیست چیزی بخره؟

همین ۲۴ ام پول شوهرمه عزیزم ...من‌که خودم شاغل نبودم درآمدی نداشتم که جمع کنم...پدرم نداشتم...یه مادر دارم اونم بنده خدا در حد خورد و خوراکمون پول داشته همیشه....نتونسته چیزی واسه جهیزیه ام جمع کنه...

نمیخوام بگم همه محصولاتش همینه ولی مامان من خرید فریزشو، گفتن 2 سال گارانتی داره بعد 6 ماه خراب شد منجمد نمیکرد زنگ زدیم نمایندگی هی یه دستکار میکردن بعد 2 ماه باز خراب میشد  انقدر مارو پیچوندن تا 2 سالش تموم شد آخرشم این یخچال درست نشد تو تابستون باید کنار موتورش پنکه بزاریم که غذا ها یخش وا نشه !! خیلی مراقب باش 

والا الان رو نمی دونم ولی مادر من یه ۱۵ سالی هست دوقلوی امرسان داره دروغ نگم چون مادر بزرگم فراموش می‌کنند درش رو ببنده وقتی چیزی برمیداره یه بار موتور فیریزش سوخت ولی دیگه مشکلی ندارن البته بگم ها از اول برفک هم داشت

دست سازه های من : @annabkala
همین ۲۴ ام پول شوهرمه عزیزم ...من‌که خودم شاغل نبودم درآمدی نداشتم که جمع کنم...پدرم نداشتم...یه ماد ...

عزیزم پارس هم برند مطمئن وخوبیه قیمتاش هم مث امرسانه پارس بخر

خدایا فقط از تو یاری میخواهم..