2777
2789
عنوان

هوس آش کردم.چطور بپزم عالی بشه?

180 بازدید | 26 پست

بلدم ولی نمیدونم چرا یه جوری میشه و تیره میشه و رنگ اش های بیرون و نذری نمیشه.انگار رنگ عدسی میشه.چطور بپزم .بدجور دلم میخواد 

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز صبحونه نخوردم ایقد دلم اش میخواد انگار اگه الان نخورم میمیرم.تو خونه هم وسایلشو دارم.

چند هفتته مگه؟؟؟ به گمونم نی نیت دختر باشه هوس آش کردی...!!

گفته هفته18 رو تموم کردی بیا برات سونو انومالی بنویسم.کلا خیلی حبوبات دلم میخواد ولی بیشتر نشونه هام پسره حتی زیر نافم قلمبه شده و پهلو نزدم.

آش چی؟

رشته.نمیدونم چرا تیره میشه.مثل رنگ عدسی البته بگم من حبوبات رو که میپزم میذارم ابشون به خوردشون بره و میریزم تو رشته ها .ممکنه بخاطر اب حبوبات باشه

گفته هفته18 رو تموم کردی بیا برات سونو انومالی بنویسم.کلا خیلی حبوبات دلم میخواد ولی بیشتر نشونه هام ...

نمیدونم والااا منم دختر خالم باردار بود هوس آش کرده بود مامانم گفت نی نیت دختره و دختر بود.. من از گفته حرف مامانم گفتم. غربالگری اول بهت نگفت؟ به من تو هفته 13 احتمالی گفت. 29 همین ماهم غربالگری دوم دارم که انشالله دقیقشو بهم بگه

رشته.نمیدونم چرا تیره میشه.مثل رنگ عدسی البته بگم من حبوبات رو که میپزم میذارم ابشون به خوردشون بره ...

اگه سبزی و عدس زیاد بریزیم سیاه میشه.

اب حبوباتو یه روز خیس کن بریز بیرون یا یه بار بجوشون به خاطر کم کردن نفخ .اما اب بعدی که پخته میشه رو استفاده کن 

رشته.نمیدونم چرا تیره میشه.مثل رنگ عدسی البته بگم من حبوبات رو که میپزم میذارم ابشون به خوردشون بره ...

اول بذار آب جوش بیاد بعد سبزی بریز و رشته و آرد که با آب سرد حل کردی بعد حبوبات پخته که جدا پختی و کم آبه اضافه کن و نمک و زردچوبه بعد نیم ساعت امادست

نمیدونم والااا منم دختر خالم باردار بود هوس آش کرده بود مامانم گفت نی نیت دختره و دختر بود.. من از گ ...

نه نگفت.خدا از زبونت بشنوه.عاشق دخترم.به مامانت بگو دعاکنه دختر باشه.لطفا.

اول بذار آب جوش بیاد بعد سبزی بریز و رشته و آرد که با آب سرد حل کردی بعد حبوبات پخته که جدا پختی و ک ...

زردچوبه رو تو اب آش بریزم یا جدا با نعنا داغ اخر کار بریزم روشون? اب حبوبات رو نگیرم?