2777
2789

الان درحال حاضر همه چی گرون شده چندبرابر.اگه شماوضع مالی نسبتاخوبی دارین میتونین باپرهیزازخرید وسایل اضافی،وغیرقابل استفاده وکمی بهینه خرج کردن بچه داربشی.یامیتونی کمی صبرکنی.ولی معلوم نیست درآینده دوریانزدیک وضع خوب بشه یانه.

یادت نره که خداروزی رسونه.هرآن کس که دندان دهد نان دهد.مادرشدن لذت بخش خودتومحروم نکن عزیزم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بمیرم.بیخیال شدم کلا ولش کن

عزیزم خدا به من دوتا بچه داد دوتا دختر خداشاهده سر دختر اولم شوهرم بیکار شد وقتی دخترم به دنیا اومد ولی یهو یه کاری براش جور شد درامدش زیاد بود زمین خریدیم. سر دختر دومم خونمون فروختیم که بزرگتر بخریم خونه یهو گرون شد نتونستیم بخریم ولی به برکت قدم دخترم و خواست خدا یه خونه ای گیرم اومد که تو خوابم نمیدیم. اینکه دوستان میگن درسته خداوند روزی رسونه شما قرار نیست به بچت شیر خشک بدی شیر خودتو میدی یه پوشک میمونه اونم دیگه ادم میخره دیگه تازه اگه مامان کم توقعی باشی هزینه سیسمونی زیاد نمیشه من دخترم به خاطر مریضیم مجبور شد شیرخشک بخوره که بعدش سینه نگرفت دیگه. اگه اولین بچته حتما یدونه بیار که بعدش مجبور نشی بزای بارداری کلی هزینه کنی. 

من هنوز وسایل خونم رو تکمیل نکردم عزیزم 

بچه من که دوسال پیش بدنیااومد واسه خریدسیسمونی لیست داشتم.وقتی میرفتم مغازه ها همه چی رومحاسبه میکردم مثلاکی بدنیامیادوتواون سن چی لازم داره.اصلاهیچ وسیله اضافی نخریدم.که به پدرم فشارنیاد.توجهی هم به حرف هیچ کس نمیکردم.