داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم
عه واقعا..امیدوارم خوش گذشته باشه بهتون..مشکین جاهای دیدنی زیاد داره از همه جا میان ولی متاسفانه ما مشکینی زیاد نمیریم جاهای دیدنی الان من خودم پل معلق سه بار رفتم یبار افتتاح شدنی یبار با شوهرم رفتم یبارم خانوادگی..
عه واقعا..امیدوارم خوش گذشته باشه بهتون..مشکین جاهای دیدنی زیاد داره از همه جا میان ولی متاسفانه ما ...
خیلی مارفتیم یکی ازداهاتهای مشکین فوق العاده بود
داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم