2777
2789
عنوان

دخترم زردی داره😭

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 42 پست

من چند وعده شیر خشک میدادم

مامانم با شیر گاو جوشیده خنک شده حمامش میکرد

دست و صورتش و پاهاش هربار میخواست پوشک عوض کنه با عرق کاسنی میشت

چند قطره لیمو شیرین هم بهش دادیملیمو شیرین عالیه

قدم نو رسیده مباااارک😍😍اصلا نگران نباااااش مامان قشنگ....کم کم به مرور زمان خودش خوب میشه.خشت نده ببر چکار دکتر متخصص نوزادان یا اطفال خودشون یه قرص کوچیک میدن حل میکنی میدی یا که آگه درجه اش پایین باشه به مرور زمان حتی یک ماه برطرف میشه 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حجامت نکنیا بچه کوچیکه خدایی نکرده طوریش نشه. 

اسمش حجامته.

یه خراش سطحی مثل وقتی میخوان از کف پاش خون  واسه آزمایش تیرویید بگیرن میزنن.

واسه دختر من عالی بود.تا ٢٠ روز زرد زرد بود.فرداش کامل خوب شده بود.

جدی؟من شنیدم فقط مدفوع اخه قطره که میدیم گلاب به روت پی پیش زرد میشه میگن اینطوری دفع میشه

نه عزیزم بیشتر ادراره زردی ربطی به رنگ پی پی نداره بچه اوایل به خاطر موادی که تو شکمشه مدفوعش سیاه یا سبزه بعدا زرد میشه

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
اسمش حجامته. یه خراش سطحی مثل وقتی میخوان از کف پاش خون  واسه آزمایش تیرویید بگیرن میزنن. واس ...

چه جالب من تازه شنیدم از اسم حجامتم وحشت دارم سر آزمایش پسرمم بچه رو از مادرشوهرم فرستادم دلم نیومد😁

نه عزیزم بیشتر ادراره زردی ربطی به رنگ پی پی نداره بچه اوایل به خاطر موادی که تو شکمشه مدفوعش سیاه ی ...

اوهوم اخه تو بروشور قطره بود شکم بچه زیاد کار میکنه و دفع میشه. سبز بخاطر عفونته الان پسرم عفونت داره طفلک😭😭

اوهوم اخه تو بروشور قطره بود شکم بچه زیاد کار میکنه و دفع میشه. سبز بخاطر عفونته الان پسرم عفونت دار ...

سبز عفونت نیست دکتر بردی

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  

من پسرم23روزشه،روزسوم زردیش10بود،بردیم دکتر قرص داد هر 12ساعت نصف قرص اب میکردیم میدادیم بخوره،تا ده روزه گیش خوب خوب شد.

ولی سردخترم 6سال پیش اطلاعات نداشتم،دوماه نیم طول کشید باهمین درمانهای خونگی خوب شد.

(  تیکر یک سالگی پسرمه  )