2777
2789
عنوان

هميشه از بدي شوهرا ميگن؛بياين امشب از خوبياي شوهرامون بگيم

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 102 پست
من دیگه اینقد از شوهرم امشب تعریف کردم تو تاپیکای مختلف بسشه پررو میشه زیادیش میکنه     ...

خو اون مگه تاپیکا رو میخونه؟

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شوهر ندارم ولی به نظرم یکی از بهترین ویژگیاشون اینه به خواهرشون توهین میکنی سبک میشی 😲😂😂

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   

بهش میگم برام اینو بسر

اونو بسر 

اینو بسر

اونو بسر

کلن از این همه بسر یه دونه میسره😐

میگه تو ده تا چیز بخوای من باید ب پنج تاش گوش بدم وگرنه خونه خراب میشم(از بس شیکموام)

این صفت بدش

خیلی با محبته مهربونه مرد واقعیه همه جا ثابت کرده عاشقمه

با اخلاقه تاحالا تو دعوا حتی بهم تو هم نگفته...

اینم صفت خوبش

یه صلوات برای ارامشم میفرستی؟❤️💖🙏🏻ب شدت محتاج آرامش ...

صبح موقع بيرون رفتن از خونه وقتي خوابم منو ميبوسه بعد ميره،وقتي هم از سر كار برميگرده اول ميگه سلام عزيزم بعد مياد لبمو ميبوسه مثل تو فيلما خخخخ

هر كس مرا برنجاند خدا را رنجانده است  

یکی از خوبیاش اینه ک وقتی شوهی شوخی ب خونوادش (خاهر برادراش) میگم بگو خاهرم خیلی بیشعوره   میگه خاهرم خیلی بیشعوره 

میگم بگو برادرم بیشعوره میگه برادرم بیشعوره ایشششش(با خنده)😁