2777
2789

دخترم بدنش كامل قرمز شده با اينكه زود به زود پوشكشو عوض ميكنم و هربار ميشورمش و وازلين ميزنم ولي بازم قرمز و ملتهبه و دخترم كلافه اس

پوشكم مرسيه

چه كنم😢

زندگي چيست بجز لحظه ي خنديدن تو!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوخی الهی عزیزم

اصلا وازلین نزن برو فردا یا امشب بفرست شوهرتو داروخونه سریع یه پماد الفا بگیر تو ۲روز نتیجشو میبنی من برا نی نی مون زدم سریع خوب شد ظهرا هم نبندش فقط شبا ببندش

پوشکشو عوض کن به جای وازلین کالاندولا بزن

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
نی نی ما مولفیکس داغونش کرد با اینکه از همون اول هم مولفیکس بود الان کنفی گرفتیم

چرا دوست من مولفیکس میگیره خیلی خوبه شاید بچه شما به مولفیکس حساسیت داشتن   ولی خب کلا مولفیکس بهتر از مرسیه

خدا جونم ممنونم 

‍ 🚩توصیه های درمانی دیاپر راش که با درمانهای معمول بهبود نمی یابد

۱.از پماد موپایروسین ،کرم کلوتریمازول و هیدروکورتیزون به نسبت مساوی در محل بزنند ( یکی یکی پمادها را  رویهم بزنید و نیاز به مخلوط کردن در  داروخانه نیست) این کار روزی دوبار تا ده روز انجام گیرد.

۲.همیشه بعد از هر تعویض وازلین بزنند یا زینک اکساید برای اینکه در مقابل ادرار و مدفوع سدی باشد تا به پوست آسیب کمتری برسد.

۳.موقع تعویض هیچگاه با صابون یا شوینده محل را نشویند بلکه فقط با آب معمولی ترجیحا آب ولرم

۴.به مدفوع بیشتر حساس باشند تا اطلاع از انجام مدفوع یافتند تعویض کنند البته ادرار هم مهم است ولی مدفوع مهمتر است.

۵. اگر کودک اسهال دارد به لحاظ تکرر مدفوع می تواند عامل بدتر کننده باشد که باید در صورت امکان درمان شود.

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
اوخی الهی عزیزم اصلا وازلین نزن برو فردا یا امشب بفرست شوهرتو داروخونه سریع یه پماد الفا بگیر تو ۲ر ...

اتفاقا تو خونه الفا دارم حتما ميزنم

زندگي چيست بجز لحظه ي خنديدن تو!!!
چرا دوست من مولفیکس میگیره خیلی خوبه شاید بچه شما به مولفیکس حساسیت داشتن   ولی خب کلا مولفیکس ...

نمیدونم قبلا هیچیش نبود ولی یهو یه شب پوشکش عوض کردیم دیدم وای کل پشتش ماهاش تمامن قرمز شده الفا زدم ۲روزه خوب شد پس رفت خداروشکر

☹🙁من بچه ندارم 

نی نی مون منظورم خواهرم بود بچه مامانم

اتفاقا تو خونه الفا دارم حتما ميزنم

اره وازلین کالاندولا اصلا کاری نکرد اما الفا ۲روزه خوبش کرد بیچاره خودشم نفس راحت کشید یه سره گریه میکرد در حدی که صداش رفته بود از گریه

عزیزممممممممم مگه شما چند سالتونه خواهرتون چند سالشه

من ۱۸ سالمه خواهرم ۳ماهشه

خودمم البته ازدواج کردم اما شوهرم ناباروره تو درمانیم امیدوارم ماه های اینده ای وی اف کنیم بتونم منم بچه دار شم