2777
2789
عنوان

سقط خود به خودی تو 5هفته

736 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها من دو روز پیش تو هفته 5 لک شدم ک شیاف هم گذاشتم ولی افتادم ب خونریزی دکترم ازمایش بتا نوشت ک واسه من از 1940 ب 2.8 رسیده بود!!! ک دکترم گفت سقط کردی ولی من اصلا لخته ای دفع نکردم و تازه بعد از یک.روز دارم دل درد و کمر درد میگیرم و 3تا لخته دفع کردم میخواستم بدونم بازم لخته دفع میشه یا دیگه تموم شد؟؟؟؟

خدایا شکرت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم منم هفته 5 سقط شد ولی روز دوم رفتم سونو واژینال چیزی نبود و کامل دفع شده بود الان بری بهت ...

اخه من خونریزی دارم میترسم برم بدتر بشم من دیروز 3تا لخته کوچک دفع کردم و بقیه اش خون رقیق هستش بعد شما هم کمر درد و دل درد داشتید؟ من تازه سینه هام دوباره شروع کردن ب درد گرفتن!!! تهوع گرفتم امروز!!! برعکسم من

خدایا شکرت 

اخه من خونریزی دارم میترسم برم بدتر بشم من دیروز 3تا لخته کوچک دفع کردم و بقیه اش خون رقیق هستش بعد ...

من درد شدید داشتم سونو کرد رو دردم اثر نذاشت .من خیلی لخته دفع کردم 5روز اول همش لخته بود 

خب استراحت کن و چیزای گرم دم کن بخور تا بشوره بیاره بیرون

من درد شدید داشتم سونو کرد رو دردم اثر نذاشت .من خیلی لخته دفع کردم 5روز اول همش لخته بود  خب ...

نه من اصلا لخته ب اون صورت دفع نکردم نهایت شنبه میرم سونو ک خیالم راحت بشه

خدایا شکرت 

کی برم سونو؟ چون تازه روز 2 خونریزیم هستش

سلام.  من و چندتا از دوستام که سقط مکرر داشتیم فکرکردیم توی یک گروه تلگرامی با هم باشیم و اطلاعاتی که داریم با هم شریک بشیم.

همگی هم زیرنظر پزشکان متخصص سقط مکرر هستیم. ( دکترعارفی، دکتر رزاقی و کلینیک های معتبر باروری).

اگر خواستید عضو بشید به این ای دی تلگگگگرام مسیج بدید.

@Le_petit_oiseau_de_bonheur