2777
2789
عنوان

بچها بیاین خاطره بگین بخندیم

144 بازدید | 5 پست

یسری من دختر داییم بچه که بودیم رفتیم کاخ شمس گم شدیم کل خانواده بسیج شده بودن دنبال ما می‌گشتن ما چن ساعت واسه خودمون بودیم تا آخر پشت بلندگو صدامون کردن رفتیم دیدیم همه وایسادن با عصبانیت تا جایی که می خوردیم کتکمون زدن

شاید وجودم به کسی آرامش نده😏ولی همین که حضورم حرص خیلیارو در میاره بهم انگیزه میده😎😎

خخخخ 

من چند وقت پیشا داشتم جایی شلوارمو عوض میکردم تا زیر زانو کشیدم پایین یهو دیدم مردای فامیل دارن میان شلوارم تنننگ وقتم نیست نه میتونم بکشم بالا نه میتونم بکشم پایین خلاصه سریع نشستم ی مانتو انداختم رو پام و خلاااصه با ی فضاحتی یکم کشیدم بالارفتم بیرون خودمم از خنده غش کرده بودم

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبار دوران دبیرستانم یه معلمی داشتیم خیلی حرصشو می‌خوردیم قبل از اومدنش به کلاس شیر ریختیم داخل بخاری بوی گند میداد یجورایی بوی گوز میداد اومدش سر کلاس عصبانی شد حالت تهوع گرفت داد زد همتون گوزویین منم گفتم شماهم معلم گوزوهایین 

جایی که قانون به پایان رسد، ظلم آغاز می شود... 

يه روز با دوستم رفتيم پارك يه جوب پهن كنارمون بود داشتيم با دوتا پسر صحبت ميكرديم كه دنبالمون داشتن ميومدن داشتيم سعي ميكرديم با كلاس و مودبانه بخوايم برن دنبال كارشون و حسابي تو حس و كلاس بوديم دوستم رفت عقب تعادلشو از دست داد رفت تو جوب بعد منم گرفته بود كه بياذ بيرون انقدر منو كشيد كه دوتايي افتاديم تو جوب اب

حالا صداهايي كه از خودمون در مياورديم تو اون لحظات بماند

كل پارك رفت رو هوا😂😂

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 

یروز بچه بودم خیلی خسته بودم با همون لباس مدرسه رفتم تو اتاق خوابیدم قل خورده بودم رفته بودم زیر تخت مادرمینا یه چند ساعتی دنبالم گشتن تا از خواب بیدار شدم رفتم دیدم همه نشستن ناراحت تا دیدن من از اتاق اومدم بیرون کلی دعوام کردن😁😁😁 

شاید وجودم به کسی آرامش نده😏ولی همین که حضورم حرص خیلیارو در میاره بهم انگیزه میده😎😎