2777
2789
عنوان

بچه دوم اره یانه

108 بازدید | 19 پست

سلام.من دخترم۵ونیم سالشه.به نظرم وقتشه برای دومی اقدام کنیم اما شوهرم موافق نیست واز اوضاع اقتصادی میترسه البته حق میدم بهش.الان اوضاعمون خوبه وخداروشکر دستمون به دهنمون میرسه.ولی خب مستاجرهم هستیم.ودو دل شدم کلا.

با دلار ۱۷ تومنی .چه جلافتا.لابد میخوای بچه رو موشک هم بکنی

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

ببخشید پوشک

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه اولی رو از هر نظر میتونی تامین کنی تو خرج و مخارج خودتونم نموندین چیزایی ک آرزوشو داشتی خریدی و بهشو رسیدی بچه دومم بیار.وگرنه بیاد که جی بشه؟یکی بزنی تو سر اون صدتا تو سر خودت😄😃

حالا شاید تا اون‌موقع پوشک ارزون شد    

عاشقتم پیش بینیت منو کشت. اگه قدم بچه ات انقده خیره اقدام کن

حالا شاید تا اون‌موقع پوشک ارزون شد    

امکان نداره ارزون بشه.هر اتفاقی هم ک بیفته فوق فوقش قیمتا همینجوری ثابت بمونه.هیچ کقت ارزون نمیشه.میشه یه چیزی ک گرون شده و بعد از یه مدت ارزون واسه من مثال بزنی؟؟؟بجز قیمت مرغ ک بالا وپایین داره و قیمت میوه ها ک فصلیه

اگر فقط شوهرت میره سرکار و تک حقوقه هستین بهتره اول خونه بخری بعد اقدام کنی.بالاخره زندگی پایین بالا داره شاید زبونممممممم لال بیماری ای تصادفی چیزی پیش بیاد یه پولی باید داشته باشین.

اگر دو حقوقه هستین بالاتره با سلام صلوات احتمالا میرسه میتونی اقدام کنی.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

عزیزم اینکه دلت بچه دوم میخواد یا نگران تنهایی دخترتی اصلا دلیل قانع کننده ای برای آوردن بچه دوم نیست اوضاع الانتو یکم بدتر تصور کن ببین با اون شرایطم میتونی خرج بچه دومو بدی جوری که کمبود نداشته باشه واسه تحصیل و کلاساش چطور؟ آیا اعصاب نگهداری دوتا بچه رو داری کمکی داری؟