غزال_زیبا مدیر استارتر عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 1152 عنوان از دست مامانم موندم😭😭😭 273 بازدید | 7 پست شما چجوری به این مامانا میفهموندین وقتی دختر خاستگاری رو نمیپسنده نباید اصرار کنن ؟؟!چرا اخه اییییینقد اذیت میکنن اشک خاهرمو در اوردن 1397/07/03 | 18:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_کوچولو_ عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 1858 من ک برام خاستگار میومد نه میگفتم مامانم تا ی هفته باهام قهر میکرد 😐فک میکرد میترشم میمونم رو دستش 😁 خدایا شکرت ❤❤❤
پروفسور_اسنیپ عضویت: 1397/03/05 تعداد پست: 1388 به من نمیگه دلتو گردگیری کن خانوم ، مثه خونه ... یه دسمال بکش رو کله غصه هات ، بریزشون دور از پنجره🍃🍂🍁
غزال_زیبا مدیر استارتر عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 1152 من ک برام خاستگار میومد نه میگفتم مامانم تا ی هفته باهام قهر میکرد 😐 فک میکرد میترشم میمونم ... اه دقیقا اینقد بدم میاد ازین کاراشون میگم مامان خوشش نیومده میگه پسره زشته میگن نه غلط کرذه من میگم خوشگله
مامان_کوچولو_ عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 1858 اه دقیقا اینقد بدم میاد ازین کاراشون میگم مامان خوشش نیومده میگه پسره زشته میگن نه غلط کرذه م ... بگو اصن ب حرفه اونا گوش نده هرکیو ک خودش دوس داشت باهاش ازدواج کنه فوقش اونا چند وقت باهاش قهر میکنن بعد اوکی میشن باز خدایا شکرت ❤❤❤
sepi_tow عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 18163 به مامانت بگو هر خواستگاری رو راه نده بعضیا میان جای وسایل یاد بگیرن برای دزدی 😀 یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan
غزال_زیبا مدیر استارتر عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 1152 به مامانت بگو هر خواستگاری رو راه نده بعضیا میان جای وسایل یاد بگیرن برای دزدی 😀 ن باابا هر خاستگاری رو ک را نمیدن کلی سخت میگیرن کلی معرف دارن اما خب خدانکنه از یکی خوششون بیاد
sepi_tow عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 18163 ن باابا هر خاستگاری رو ک را نمیدن کلی سخت میگیرن کلی معرف دارن اما خب خدانکنه از یکی خوششون بیاد اینو بگو برای پیچوندن 😀 یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan