2777
2789
عنوان

باشعوری!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 93 پست

اره دو روز پیش توی ماشین😕😕

باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرمن بی فرهنگ ترین ها اونان ک همسایه شون رو اذیت میکنن

یعنی همسایه شون ازشون راضی نیس

اونقدی ک توی روایات اهل بیت از مراعات همسایه هست از هیچی حرف نیس

حتی بعضی ائمه موقع فوتشون ک وصیت میکردن در مورد همسایه داری بوده!

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

اینک یه زن و شوهر آروم دارن باهم حرف میزنن یهو خانومه میخنده

یکی برمیگرده تو صورتشون نگاه میکنه میگه چی شد ؟؟؟؟

خو لامصب اگه میخواست تو بدونی ک بلند میگفت😠😠😠

به حریم زن و شوهری حتی توی جمع احترام بذاریم

(    )
آره واقعا زیاده.مثلا اینکه در مورد ظاهر بقیه نظر می دیم.یکی رو بعد چند سال ببینیم و بلافاصله بگیم چق ...

من بچه بودم چاق بودم

از دبیرستان به این طرف دیگه لاغر شدم

الان نزدیک ۳۰ سالمه هنوز فامیل پدرم تا منو میبینن با تعجب میگن چه لاغر شدی و واکنش شدید نشون میدن

خیلی بدم میاد خیییییلی😣😣

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌

خانومای عزیز موارد رو بگید تا همه یاد بگیریم.بزارید ما نسل با فرهنگ تری تربیت کنیم.خیلی از این موارد ناشی از ناآگاهی یه.مثلا ما خودمون خونمون آپارتمانی نیست و امکان داشت اگه می رفتم آپارتمان اصلا به راه رفتن با دمپایی ابری توجه نکنم.چون هر کس تجاربش وابسته به موقعیت هاییهست که در اونها قرار گرفته

زهی سجاده ی تقوا که یک ساغر نمی ارزد...

این مورد حرف زدن در مورد چاقی واقعا بده.واقعا.این افراد فکر می کنن همه چی تموم هستن و فکر می کنن اگه نظر ندن جامعه رو از نظرات کارشناسیشون محروم کردن

زهی سجاده ی تقوا که یک ساغر نمی ارزد...
من چاقم میدونم بده ولی یادمه دبیرستان بودم یکی از فامیلامون جلو همه خندید و گفت تو وقتی ازدواج کنی ب ...

منم چاقم ۶سال پیش اعتکاف بودم یه خانومه گف واااااای چقدچاقی ازدواج کردی؟گفتم نه گفت ازدواج کنی بچه دارشی چی میشی

ازدواج کردم بچه دارم شدم فقط ۱۰کیلوکمترازاون زمانم شدم چاکرم نشدم.زنیکه نکبت 

توحاملگیمم وزنم بالابوددکتربهداشت بهم گف آخرحاملگیت۱۲۰کیلومیشی ولی من ماه آخر۴کیلواز وزنی ک حامله شدم کمترم  بودم 

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
اینک یه زن و شوهر آروم دارن باهم حرف میزنن یهو خانومه میخنده یکی برمیگرده تو صورتشون نگاه میکنه ...

منوشوهرم باهم حرف میزنیم یواشکی مادرشوهرم میگه چی میگید؟چیشده؟😐

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
زن دایی من همش به حجاب من گیر میده😐😐😐😐 البته ازاین بیشعوریا که فت و فراوونه از رفیق و فامیل بگی ...

زن داییم چند بار شالمو از سرم ورداشته 

یه بارم خونشون گفت چرا مانتو پوشیدی البته مانتو نبود رویه بود که جلوش خیلی باز بود ولی همونم نمیخواست بپوشم