الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه عزیزم زنها بچه پسرشونو بیشتر دوست دارن زیاد دلتو خوش نکن 😂
جلو من همش شکم دخترشون بوس میکنن میگن وایییی نوه مون. تاحالا ی بار اسم بچه منو نگفتن میگن سخته ولی نمیدونی هی قربون صدقه بچه اون.....اونم با ما تو ی ساختمون ۱۰ صبح میاد پایین خونه مامانش ۱۲ شب میره خونه خودش....میشناسمشون. به بچه منم توجه کنن خانم قهر میکنه میره بالا. همین الان کسی حال منو بپرسه قهر میکنه. ی دونه اس عادت داره مرکز توجه باشه
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
خب خوشبحالت واقعا بنظرم اینجوری بهتره تا هی بهت گیر بدن .. خوبه که خودت ناراحت نمیشی اگه
اوایل ناراحت میشدم از وقتی باردار شدم دیگه برام مهم نیست.
رفتار خوبی بخاطر دخترشون باهام ندارن ولی خداروشکر شوهر خوبی دارم. همش میگه به من ببخش
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...