2777
2789
عنوان

خاطرات دانشگاه

205 بازدید | 10 پست

بچه ها بیایین از  خاطرات دانشگاه بگین  ما که کلاسارو میپیچوندیم  میرفتیم گردش ناهار پیتزا میزدیم و یادش بخیر برف ام اومده بود سرکلاس نمیرفتیم میرفتیم عکس میگرفتیم  یه پاتوقی داشتیم تو حیاط دانشگاه اکثر عکسامون اونجا بود 

ترم یک امتحانات بود همه تقلب میکردن منم بلد نبودم به منم نوشتن دادن گذاشتم تو ساعتم 

بعد بچه ها اومدن گفتن تونسی تقلب کنی گفتم یادم رف😂اوسکلی  بودم برا خودم  بعد اون چن بار چن تا سوال مینوشتم  میبردم همونا  میومد تو امتحان چه حالی میکردم زودتر از همه برگه رو میدادم ای خدااا یادش بخیر 

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗

شماهام بیایین از خاطراتتون  بگین

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
شماهام بیایین از خاطراتتون  بگین

من نرفتم دانشگاه😐

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من نرفتم دانشگاه😐

به چرا خو از خاطرات  مدرسه بگو ما چون رشتمون کامپیوتر بود کارگاه کامیوترم  بالا بود یه بار معلممون  نیومد آهنگ  گذاشتیم  رقصیدیم  کلی حال میکردیم

ما دیگه با کافی شاپه دم دانشگاهمون دوست شده بودیم

همیشه مشتریه ثابت اونجا بودیم

بعد یه روز سرد زمستونی برف تا ساق پامونو گرفته بود

میلرزیدییییما

بعد پسره صاحب کافی شاپیه 

گفت دیروز مامانم دیزی سنگی درست کرده بود

اوردم مغازه 

وای نشستیم کنار شومینه برف عین چی میبارید

دیزی سنگی خوردیم با نون خشک محلی😍😍😍

یه عالمه هم ماهیچه توش بود😋😋😋😋

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  
ما دیگه با کافی شاپه دم دانشگاهمون دوست شده بودیم همیشه مشتریه ثابت اونجا بودیم بعد یه روز سرد زمس ...

وای به به 😂😂😂

ببین تورو خدا اگه تاپیک مادر شوهری بود همه نیومدن غیبت چرا خانوما غیبت میکنن حرص میخورن خوبیایین بیا من بگیم بخندیم

وای به به 😂😂😂

بارم از دم در دانشگاه تا اونجایی که سرویسامون بودن خیلی مسافت زیاد بود ما هم با دوستام عین لشکر شکست خورده یزید هلاک و کوفته داشتیم راه میرفتیم به سمت سرویس

بعد ابدارچی دانشگاه با وانتش اومد ما رو بار زد عقب وانتش 😂😂😂😂

پسرا هم هی صدا گوسفند درمیوردن خیلی خندیدیم😂😂😂😂

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  
بارم از دم در دانشگاه تا اونجایی که سرویسامون بودن خیلی مسافت زیاد بود ما هم با دوستام عین لشکر شکست ...

😂😂😂😂خیلی خندیدم

😂😂😂😂خیلی خندیدم

پسرا هی بع بع میکردن😂😂😂😂😂

پسرا هی بع بع میکردن😂😂😂😂😂

الان دارم تصورتون  میکنم😂😂