2777
2789
عنوان

خسته شدم از زندگیم

495 بازدید | 41 پست

خیلی خسته ام اصلا ارامش ندارم 

وبدتر از همه به همه خوبی میکنم اما یه دوست ندارم.تو خونه ی خودمون جایی برام نیست مادرم تیکه تیکه ام میکنه نه خواب دارم نه ارامش 

دست بزن داره عصبی میسم دیگه تا باهاش حرف میزنم و داد و بیداد که همه میفهمن

واقعا کسیو ندارم که باهاش حرف بزنم مجبور شدم بیام اینجا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای کار مجبورم میکنه میگه باید  جایی بری که من میگم برای جایی رفتن مجبورم میکنه من دیگه بچه نیستم ۲۴ سالمه هنوز میخواد کنترلم کنه 

نمیخوام تعریف بدم اما همه منو میسشناسن که اهل دوست پر و اینا نیستم بازم میاد به بهونه سرگرمی گوشیمو چک میکنه

مامانتو ببر روان پزشک خودتم سر به سرش نزار یه ازدواج خوبم کن برو خونه خودت

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   
مامانتو ببر روان پزشک خودتم سر به سرش نزار یه ازدواج خوبم کن برو خونه خودت

نوشتم برات من برای وسواسم زیر نظر روانپزشکم بماند که همش میگه مریضی و قرصاتو بخور.دکتر به اونم دارو داد ولی قبول نکرد بخوره دکترمم گفت بهتره یه شهر دیگه زندگی کنی دور از مادرت هم افسردگیت بهتر میشه هم اذیت نمیشی