2777
2789
عنوان

بچم از حموم میترسه😭😭😭

328 بازدید | 8 پست

دخترم یه سالشع قبلا اصلا از حموم نمیترسید و کلی بازی میکرد..ولی امروز بردمش تا آبو دید کلی گریه...یه عاللمه جیغ زد ک همسایمون اومد. گفت چی شده...چیکار کنم نترسه..در ضمن خیلی هم میزنه تو سر خودش 😢

اینجا دیدم بعضی از دوستان رنگ انگشتی میخرن میبرن حموم با بچه هاشون  کلی روی دیوار نقاشی میکشن...بعدهم ک براحتی پاک میشن از در و دیوار😉

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دخترم تا یه سالو دوماهگی با حموم مشکلی نداش ولی از عید به اینور اینقد تو حموم کریه میکنه که سرم سوت میکشه اینقد حرف میزنم وشعر میخونم ازونورم هی حیغو گریه مغزم میترکه اصن فکم درد میگیره الانم نو بتی کردیم یه بار باباش یه بار من میبرم کشش ندارم طفلی رو یه روز در میون میبردم از عید به اینور سه روز یه بار میبرم اونم با چه عذابی نمیدونم چش شده😭😭😭

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑

به خدا اینجوری نبو مادرشوهرم میومد میگفت خوشبحالت صداش درنمیاد تو خموم فلانی دست میزنی گریه میکنه .بچه خوهر شوهرم .الان اینحوری شده حتی نمیشینه سرپا میشورمش

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑

من یادم میاد خواهرکوچیکم خیلی جیغ جیغو بود موقع حموم کردن ینی انقدر گریه میکرد که نگو اخرش بابام رفت یه تشت خیلی بزرگ با دیواره های بلند خرید مامانم مشمبا مینداخت رو فرش بعد لگن رو میزاشتن تاتی میریختن توش بعد یکی اب میریخت اون یکی میشست. اولم بدنشو میشستن جون معمولا وقتی اب به سرش میرسید جیغ میزد.

الان یه کلاهایی هست نمیزاره کف و اب بره رو صورت بچه ازاونا بگیرین نترسن 

تظاهر میکنم به زندگی کردن