2777
2789
عنوان

این تخت خوابه چطوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 28 پست

رنگش دلگیره. مدلش بد نیست ولی خیلی زود دلو میزنه

قدر آدم هایی که... زود عصبی میشوند را بدانید... اینها همان لحظه داد میزنند قرمز میشوند، قلبشان درد میگیرد، دستانشان میلرزد... ولی... ولی برای زمین زدن شما هیچ نقشه ای نمیکشند! آنها تمام نقشه شان همان عصبانیت بوده و تمام آنهایی که زود عصبانی میشوند، آدم هایی هستند که رقیق ترین و پاک ترین وجدان را دارند...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من رنگ روشن دوس دارم کلا قهوه ای ندوست

این قهوه ای نیست که عزیزم نوک مدادیه

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊
این قهوه ای نیست که عزیزم نوک مدادیه

من کرم قهوه ای میبینمش که!!

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  
 من کرم قهوه ای میبینمش که!!

نه عزیزیم نوک مدادیه شک کردم دوباره رفتم نگاه کردم مطمئن نوک مدادیه😂

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊
خلی خوشگله  چنده عزیزم؟

۱۷هزار کرون بود

چند وقت پیش رفته بودم پیش بابام فروشگاه رفتیم گشتیم عکسش گرفتم ولی میخام عین همینو تو اینجا پیدا کنم بگیرم

تو قشنگ ترین دلیل واسه تند زدن قلب منی♡
نه عزیزیم نوک مدادیه شک کردم دوباره رفتم نگاه کردم مطمئن نوک مدادیه😂

شاید مانیتور من اینطور نشون میده، درهر صورت من رنگ روشن بیشتر می پسندم، سلیقه ایه

هرچند بعضی تیره ها سادن ولی قشنگن

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  
فكر كنم الان خيلي گرون شده باشه

ایران نیست که هر روز قیمتا جدیدتر باشه

واقعا این سری اومدم تعجب کردم یه کیف خریدم ۲۲۰ خواهرم پس فردا رفت بخره ۲۸۰بود

تو قشنگ ترین دلیل واسه تند زدن قلب منی♡