2777
2789
عنوان

خدایا چقد گرون

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 95 پست
عزیزم کجایی شما؟ پس چرا ما این قیمتای نجومی رو نمیبینیم. همه جا بازاری ارزون و تره بار هس. از اونجاه ...

خدایی چجور میتونین بگین ارزون؟ 

الان دیگه گوجه باید هزار تومن باشه فوقش 

هشت تومنه !!!!!

بعضیا فقط میخوان بگن ما متفاوت نظر میدیم

با آن همه دلداده ، دلش بسته‌ی ما بود !ای من به فدای دل دیوانه پسندش ..    
از میدون تره بار خریدی ۸ تومن ؟؟؟!!! یا از مغازه ؟

از مغازه خاک بر سر شون خریدم میگه از میدون کیسه ای 120میخریم 

مگر میشود زندگی ام را بهم ریخته آفریده باشد خدای دانه های انار ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم کجایی شما؟ پس چرا ما این قیمتای نجومی رو نمیبینیم. همه جا بازاری ارزون و تره بار هس. از اونجاه ...

عزیزم شما به ما بگو کجایی😁

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
دیروزرفته بودم فروشگاه همه چی دوسه برابر اعصابم داغونه بمیرم برا اونایی که ندارن بمیرم براپدرم که س ...

پدر من بیچاره عملش کردن سرکارم نمیره ، درسته وضمون بد نیست ولی چقد میتونیم دووم بیاریم ، سه ماهم نباید بره سرکار ، مغازه داداشمم کلا خوابیده ، از یه طرفم جهیزیه 

والا خسته شدیم انقد تلاش کردیم ولی بجایی نرسیدیم

من دو روز پيش از مغازه  ٣ تومن خريدم

کاش من دو روز پیش خریده بودم کاش کاش  اینقد حرص خوردم ک اگه الکی گرون میدن خدا ازشون نگذره 

مگر میشود زندگی ام را بهم ریخته آفریده باشد خدای دانه های انار ...
از مغازه خاک بر سر شون خریدم میگه از میدون کیسه ای 120میخریم 

عزیزم سعی کن از تره بار بخری همیشه..اونجا واسه هزارتومنم شده ارزون تره

دست کدوم غزل بدم نبض دل عاشقمو ...پشت کدوم بهانه باز پنهون کنم هق هق مو...
به خدا خسته شدم نمیکشم خیر سرم 4ماهه ازدواج کردم . 

ماهم تازه ازدواجیدیم.حقوقمونم بالا نیست ولی خب فعلا مجبوریم عادی جلوه بدیم.شوهرم طفلی اینقدر خونسرد رفتار میکنه من میگم فلان چیز گرون شده میخنده میگه نه بابا الکیه ولی میدونم اینجوری میگه نترسم

شازده کوچولو با ادب پرسید: بی‌وطن‌ها کجا هستند؟گل گفت: بی‌وطن‌ها؟ خدا می‌داند که کجا می‌شود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور می‌بردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بی‌ریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)
پدر من بیچاره عملش کردن سرکارم نمیره ، درسته وضمون بد نیست ولی چقد میتونیم دووم بیاریم ، سه ماهم نبا ...

شهریه نجومی دانشگاهمم از یه طرف ، نمیدونم چه خاکی باید ب سرم بریزم

پیام نور انقد شهریه هارو زیاد کرده ، بفکر ترک تحصیلم😳