2777
2789
عنوان

بچه ام نمیمونه مهد چکارکنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1479 بازدید | 55 پست
فدات فردا تولدشه میره تو پنج سال

5سال که سنش خوبه نباید اینجوری کنه 

منم شوهرم میگه 5سالگی بفرستیمش مهد الان نه کوچیکه اخه 2سالو 9ماهشه

منم نگران وابستگیه اینجوریشم

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم به مربیا باید عادت کنه طبیعه اشکال نداره

اصلا من رفتم تو حیاط دیدم غش کرده امروز تا تکون خوردم چنان گریه کرده نه حرف زده نه هیچی فقط میگه بیا بریم دارم دق میکنم از بس ناراحتم

من کاربری ماماندوتادخترنازم کاربریم هرکاری کردم نیاومد بالا....
فدات فردا تولدشه میره تو پنج سال

یه کم تحمل کن مامان مهربون. عادت میکنه. ماشالا دیگه بزرگم شده.گفتم اگه ۳-۴سالست بزار سال دیگه ببرش. یه کم باهاش راه بیا درست میشه

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
واای پسره منم ۹ ماهشه باید ببرم مهد از هفته دیگه  از شنبه ببرم مهد پیشه خودم بمونه عادت کنه چ ...

از 9 ماهگی زود نیس؟  کاش پیش مادرشوهر یا مادرت میذاشتیش خیلی کوچولوعه

من پسرم 2سالو 9ماهشه شوهرم نمیذاره بزاریمش مهد

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
ببین بار اول و دوم که میبری بچه رو. وسایلت رو بزار نیم ساعت برو بیرون و برگرد روز بعد مقلا بکن یک س ...

اصلا نمیزاره تکون بخورم فوری جیغ میزنه گریه میکنه

من کاربری ماماندوتادخترنازم کاربریم هرکاری کردم نیاومد بالا....
اصلا من رفتم تو حیاط دیدم غش کرده امروز تا تکون خوردم چنان گریه کرده نه حرف زده نه هیچی فقط میگه بیا ...

بمیرم.دختر منم سال دیگه میره من از الان دارم غصه میخورم مطمٸنم نمیمونه شب وروز چسبیده بهم.خودمم راستش سختمه .نمیدونم چم شده از الان

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته