2777
2789

پسر من یک سال و سه ماهس 

نه بابا میگ ن مامان باهوشه

میگم دس دس میزنه میگم برقص میرقصه میگم بشین میشینه میگم بدو میدوعه میگم بخور میخوره خیلی از حرفامو میفهمه...با مداد رو دفتر نقاشی خط خطی میکنه.. بای بای میکنع .اما مامان بابا نمیگه ...تنها چیزایی ک میتونه بگه اینان....چی؟ کو ؟ کی  ..گو...یا خیلی چیزای بی معنی دیگ میگه...ب نظرتون مشکلی نداره....میشه از نگرانی درم بیارین؟ 😥😥😥😥

خلاصه اینکه...بادکنکو خیلی بادکنیتو صورته خودت میترکه.🖕💥💥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من بابا دَدَ ميگه ب منم گِ گِ ميگه 😝چون من اسمم نرگسه

چن وقتشه؟من هرچی میگم بگو مامان بگو مامان میگه..چی؟😑😑😑😑کی؟

عزیزم طبیعیه بچه های من دوسال و نیمشون بود حرف زدن تازه خیلی نامفهوم.الان سه سال و نیمشونه...هنوزم میلنگن تو بعضی حرفا.

ماما و بابا رم فک کنم همون یک سال و نیم و اینا گفتن.

تو ک بچه ت حرف میزنه همین ک میگه چی کو این خوبه.اگه کلا هیچی نمیگفت اونوقت باید نگران میشدی البته بازم جای نگرانی نداره.

پسرعموم تا۴سالگی هیییییچیییی نمیگفت دیگه فک میکردن لاله.اما ۴سالگی یهویی شروع کرد حرف زدن

هرچقدرم که صبور باشی....شب موقع خواب تازه داستان شروع میشه......
عزیزم طبیعیه بچه های من دوسال و نیمشون بود حرف زدن تازه خیلی نامفهوم.الان سه سال و نیمشونه...هنوزم م ...

امیدوارم زود این مامان و بابا رو بگه خیلی منتظرم😭😭😭

بچه های شما کی مامان بابا گفتن...کی به حرف افتادن؟

بچه ها بسته به آموزشی که بهشون میدی و علاقه خودشون برای یادگیری فرق دارن.خواهر زادم از یک سالگی بابا مامان و خیلی چیزارو میگفت.گاهی ناقص میگفت ولی تلاش میکرد.الان دو سال و نیمشه مثه بلبل حرف میزنه و یه جوابایی میده دهنمون باز میمونه.

ولی بچه سوم داداشم آبان میشه دوسالش.چند تا کلمه بیشتر بلد نیست.باهوشم هست.همه چیو میفهمه.موقع خدافظی هم میاد بدرقت و دست میده.بوس میفرسته.

اینا به هوش ربطی نداره.باید واسش وقت بذاری و اونم علاقه مند باشه.

نگران نباش

Do not give up  
امیدوارم زود این مامان و بابا رو بگه خیلی منتظرم😭😭😭

بگو بهم بگو ماما تا صدام نکنی بهت نگاه نمیکنم....یکم بی توجهی کن ولی زیاد فشار نیار بهش

هرچقدرم که صبور باشی....شب موقع خواب تازه داستان شروع میشه......
بچه های شما کی مامان بابا گفتن...کی به حرف افتادن؟

نه گلم طبیعیه کمی صبر داشته باش همه بچه ها که یکی نیستن عزیزم 😍 وقتی متوجه کلماتت میشه و حرکاتش رو انجام میده ، کمی صبر کنی حرفم میزنه 😘

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 

هیچ نگران نباشید چون معنی حرفاتون رو میفهمه و همون چند کلمه رو هم میگه یعنی شنواییش مشکلی نداره

کلا پسرها دیرتر از دخترها حرف میزنن

بعضی بچه ها هم تمرکزشون روی یاد گرفتن چیزای دیگه است دیرتر حرف میزنن

ولی وقتی به حرف میفتن دیگه ماشالله متوقف نمیشن  

میخوام بگم حتی تا سه سال و نیم هم جا دارن پسرا!

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
چن وقتشه؟من هرچی میگم بگو مامان بگو مامان میگه..چی؟😑😑😑😑کی؟

الهی 😘😘😘😘

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 

خخخخخ هرکاری بگم بکن میکنه ها این بابا مامانو نمیگه..به باباشم بیشتر از من وابستس...اونم بخاطر ماشینش دوسش داره که بره بشینه روپای باباش فرمونو بچرخونه😐😐😐😁منم ک شانس ندارم ک

پسر منم 15 ماهشه. مامان و بابا بلده بگه ولی هر موقع خودش دلش بخواد. مثلا گاهی اوقات که ذوق میکنه یا یه جایی گیر کرده مامان میگه در بقیه اوقات من خودمم بکشم نمیگه مامان. 1 سالش شده بود آب میگفت هر وقت آب میخواست الان اونم نمیگه عوضش حرف زدن نامفهموش خیلی بیشتر شده. منم خیل یبهش فشار نمیارم حرف میزنم باهاش تکرار میکنم ولی اصرار نمیکنم بهش. بعدا یاد میگیره دیگه