2777
2789
عنوان

رسیدن به ارزوهاباقانون جذذبب😍

215 بازدید | 18 پست

سلام دخیااا خوبید؟

کیاتاحالابااستفاده ازقانون جذب یانامه نگاری به خواستشون رسیدن؟

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به همه چی رسیدم و خواهم رسید هیچ چیز محال نیست همه آرزوهای ما برای خدا ناچیز پس اگه فکر کنیم بهش نمیرسیم به عظمت خدا شک کردیم به خواسته هات میرسی عزیزم شاید زمانش نرسیده اگه نرسیدی یعنی هنوز وقت هست 

کاش تیکر واقعی بود اما من به رحمت بی حد و حساب خدا ایمان دارم.خدایا زود بده خوب بده
من امتحان نکردم هنوز وای دوست دارم امتحان کنم چجوووری

من به فرشته ی عشق چندین بارنامه نوشتم و خصوصیات همسرایندمونوشتم و هربارازخداوفرشته هاش تشکرمیکردم چندماه طول کشید ولی اونیکه میخواستم نصیبم شد😍

فقط باید ایمان داشته باشی و فکرت مثبت باشه البته تلاشتم انجام بدی اینجوری نیست که فقط بشینی و ارزوکنی تابراورده شه قانون جذب فقط راه رسیدن به خواستتو کوتاه ترمیکنه پس خودتم باید تلاشتو بکنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آرزوي مالي ؟ من خونه آرزو كردم دقيقا بعد از سالها الان تو اوون خونم 

واای فوق العاده س.توذهنت تصورش کردی یا تابلوی کائنات درست کردی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آرزوي مالي ؟ من خونه آرزو كردم دقيقا بعد از سالها الان تو اوون خونم 

هرارزویی میتونه باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من به فرشته ی عشق چندین بارنامه نوشتم و خصوصیات همسرایندمونوشتم و هربارازخداوفرشته هاش تشکرمیکردم چن ...

میشه توضیح بدیم چجوری به فرشته ی عشق نامه مینوشتین.

اصولی داره یا نه هر چی تو دلمونه رو بنویسیم

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍
واای فوق العاده س.توذهنت تصورش کردی یا تابلوی کائنات درست کردی؟

اوون موقع اصلا اين چيزا مد نبودا فقط با تاكسي از جلو خونه رد شدم بهش يه نگاه كردم تو دلم يه عالمه انرژي مثبت گرفتم تصور كردم دارم داخلش زندگي ميكنم اصلا انرژيشو حس كردم بعد چن روزم كلا ديگه بي خيال شدم تا همين سه سال پيش دقيقا تو همون خونه اومديم زندگي كنيم من واقعا ازش انرژي گرفتمو از ته دل خواستمش

گر نكوبي شيشه غم را به سنگ🌺 هفت رنگش ميشود هفتاد رنگ

من به فرشته ی عشق چندین بارنامه نوشتم و خصوصیات همسرایندمونوشتم و هربارازخداوفرشته هاش تشکرمیکردم چن ...

وااااای چه خوووب بازم بگو و اینکه چجوری نامه بنویسیم

شیر با دیدن ترس تو درنده تر میشود...
میشه توضیح بدیم چجوری به فرشته ی عشق نامه مینوشتین. اصولی داره یا نه هر چی تو دلمونه رو بنویسیم

تو نت سرچ کنین مقاله درموردش زیادنوشته شده نه اصول خاصی نداره به زبان ساده هرچی تودلته بنویس فقط موقع نوشتن باید سراسرانرژی باشی و فکرای منفی تو ذهنت نباشه و باورداشته باشی که حتمابه خواسته ت میرسی.عجله هم نکن خواستتوبنویس هرجوری که میخوای باشه باکلمات و جملات مثبت و اخرشم ازخداوفرشته هاش تشکرکن که خواستتو انجام میدن عجله نکن و زمان هم تعیین نکن به براورده شدنش فکرکن و باتمام وجودحس کن که به خواستت رسیدی وقتی نتیجشو ببینی ازتعجب و خوشحالی مبهوت میشی.خداخیلی خیلی مهربونه و برای رفاه بنده هاش همه جورنعمتی دراختیارشون گذاشته کافیه بخوای و ایمان داشته باشی❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو نت سرچ کنین مقاله درموردش زیادنوشته شده نه اصول خاصی نداره به زبان ساده هرچی تودلته بنویس فقط موق ...

مرسی عزیزم😘😘😘😘

من خودم با قانون جذب شوهرمو بدست اوردم اما نامه ننوشتم فقط تو ذهنم همیشه همچین ادمی رو ارزو میکردم حتی تو خیالم باهاش زندگی میکردم.خدا رو شکر جواب گرفتم.

انشاالله نامه رو امتحان میکنم و به بقیه ی خواسته هام میرسم💪💪💪💪

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍
مرسی عزیزم😘😘😘😘 من خودم با قانون جذب شوهرمو بدست اوردم اما نامه ننوشتم فقط تو ذهنم همیشه همچین ا ...

خواهش میکنم

کتاب شفا ازکاترین پاندرهم خوبه .مستندای راز هم خوبه دوبله شدشوبگیرین ببینین 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من واسه خیلی چیزا  مثلا سلامتی  نی نی  و‌.. خداروشکر رسیدم  البته ختم بسم ...

انشالله همیشه شادوخوشبخت باشین.

اگه ازنحوه استفادتونم بگیدممنون میشم مثلا چجوری خواستتونومطرح کردین و برای رسیدن بهش چه کارایی انجام دادین؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40