2777
2789

دوستان من چهار ساله تحت درمان بودم آخرین بار که پیش دکترم رفتم گفتن دیگه وقت تو تلف نکن شما تخمک هات خیلی ضعیفه، برو ای وی اف من با کمال نا امیدی از مطب خارج شدم، به توصیه یکی از دوستان رفتم طب سنتی، در کمال نا باوری من در عرض چند ماه باردار شدم، خدا معجزه اشو به من نشون داد بعد از چند سال 

یا رب نظر تو بر نگردد برگشتن روزگار سهل است 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب شكر خدا 

ميشه بگي چيكارا كردي 

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.

منم دارم 

تورو خدا بگو چی کار کردی

بچت پسره یا دختر

خدای خوبم ، خدای مهربانم،  بارها و بارها دستم را گرفتی و نجاتم دادی؛ به حق بزرگی و عظمتت به حق پنج تن آل عبا دوباره لحظه ی شیرینِ اجابت را نصیب من بگردان؛ خدایا منتظر اون لحظه ام😢

خدا رو شکر عزیزم چ درمانی برات انجام شد پیش کدوم دکتر طب سنتی رفتی کدوم شهر؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

دارو های که خوردم  کپسول اثلق، دو نوع شربت، دو نوع روغن، کپسول صنفی، منزج سودا و چند داروی دیگه،البته این برای عموم نیست هر کسی بر اساس طبع بدنش دارو میگیره،ولی میگم اعتماد کنید به طب سنتی، جواب میگیرد شک نکنید، من با قوی ترین دارو های شیمیایی تخمک ها شده بودن ده، دکترم گفتن داری خودتو اذیت میکنی فقط 

من ی سال منتظر بودم نمیدونستم تنبلی دارم اون ماهی ک گفت تنبلی داری باردار شدم البته متفورمین و کلومفین نوشته بود ک فقط پنج تا متفورمین خوردم و کلومفین ها دست نخورده موند

من وقتی این داروها رو مصرف کردم به کاهش وزنم هم کمک کرد، بدنم خیلی سبک شده بود، ترشحات وحشتناک داشتم هر روز لباس زیر  عوض میکردم تا این حد 

من کرج زندگی میکنم، به توصیه یکی از دوستان که نی نی سایت آشنا شده بودم رفتم مطب تبسم ارشادی فر، میدان آزادگان کرج، مرکز طب سینا