ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟ خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢
ارشد مواد خونده دانشگاه دولتی ولی کار مناسب پیدا نکرده هرجا رفت بش حقوق دیر دادن نتونس بمونه ...
شوهر منم ارشد مواده کار مرتبط گیر نمیاورد برا همین با اینکه عاشق هم بودیم اولای ازدواج همش دعوامون میشد سربازی هم نرفته بود ولی کم کم همه چی جور شد تو یه شرکت کار میکرد دیگه هزمون استخدامی شرکت کرد قبول شد ان شاالله واسه شمام درست بشه خیلی سخته از وقتی هزمون استخدامی قبول شده زندگیمون گرمتر شده
خدایا به عزت و آبروی بنده های خوبت به من و همسرم کمک کن 🌷 دوستت دارم 😘
خداروشکررررررر که اکثرا خوبین باهم فقط لطفا بگین چیکار کردین زندگیتون شیرین تر شده. بالاخره هرکس ۴تا اخلاق خوب داره ۴تااخلاق بد بهتریناشم یه اخلاق بد دارن دیگه
اخلاق بد شوهر من این بود که زیادیدوابسته خانوادش بود همیشه طرف اونارو میگرفت حتی به ناحق ابجیاشم سواستفاده میکردن ازاین قضیه خیلی سخت گذشت تاااااا الان بهتر شده ولی باز یکم به اونور کشیده میشه رابطمو با ابجیاش بسییییییار خوب کردم تا به چشم خواهرشوهر نبینمشون اتفاقی هم می افته میبخشم دیگه