2777
2789
عنوان

چندساله ازدواج کردین؟همدیگرو چقدر دوست دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 100 پست

مام یک سال و نیمه و خیلی همو دوس داریم ولی من همش نگرانیم کارشه  

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی خطرناک باشه؟شغلش؟

آره همیشه این توذهنمه که کار پرخطریه!

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  

سه ساله ازدواج کردم .اولا خیلییییی بد بودیم باهم ازدواجمون سنتی بود الانم نرمالیم رو به خوب بودن ازدواج من از رو منطق بود و راضیم از زندگیم شکر خدا اما برای رسیدن به این حالت خیلی سختی کشیدیم و الان همدیگه رو خیلی دوست داریم بر عکسه اولای نامزدی 

زندگی شانسی نمیشه بایییید خودت بسازیش گاهی با نرمیت گاهی با دعوا گاهی با منت کشی و گاهی با غرور این خود شمایین که مسیر زندگیه عاطفیتون رو تعیین میکنین 

عشق و دیگر هیچ 

با عقد دوسال و٦ماه بي عقد يك سال و ٣ماه😁

بدون شك ميتونم بگم تو فاميل همه حسرت زندگي من اون عشقي كه بينمونه رو ميخورن😁 ايشالله همه  زندگيا خوش باشه 🙏🏻

خدا شكرت🙏🏻 
آره همیشه این توذهنمه که کار پرخطریه!

پرخطر ک هس براما ک تو مرزیم ولی توشهر خودمون بریم راحتیم دوسالمون مونده هنوز

به کانالم سربزنید پشیمون نمیشید تو تل گرام سرچ کنید نمد دوزی من حداقل ی نگاه بندازید
چی کارس

ارشد مواد خونده دانشگاه دولتی ولی کار مناسب پیدا نکرده هرجا رفت بش حقوق دیر دادن نتونس بمونه  

تا جایی که فهمیدم من از همتون بزرگترم   وقتی عضو شدم فک کردم همه سنی هستن   ولی خوب اومدم دیگه و خوشحالم / همتون رو ندیده دوست دارم و پیامها رو میخونم و برام جالبه / من نوزده ساله ازدواج کردم و چیزی که مطمئنم اینه که از سال اول همو بیشتر دوست داریم تا حدی که بدون هم هیچ جا نمیریم البته سریش هم نیستیم ولی واقعا انگار کنار همدیگه بهمون بیشتر خوش میگذره 

تو کنار منی نمی ترسه دلم   
منن شوهرم نظامیه اهوازیم انشاله تابستونه دیگه میریم 

کجامیرین؟