2777
2789

من همیشه از اخلاق و خبرکشی شوهرم برای خانوادش می نالم... اما درین مورد باید بگم که شوهرم هممممیشه منو میبوسه...حتی اگه قهر باشیم...شاید روزی هزااار بار...دیگه برام طبیعی شده...اما خودش میگه از عشقه

ما سفر بوديم صبح ميومد بيدارم كنه ناخداگاه هردومون نزديك ميشديم بوس محكم ميكرديم 

خيلي ب دلم چسبيدن

مني ك تا دوساعت از جام بلند نميشم چطوري اون گردن لامصبو اونقدر كشش ميدادم😅😅😅😅

برم سر خونه زندگيم ببينم دنيا دست كيه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشده مگه

باید پیوند قلب انجام بشه 😔انشاالله شنبه انجام میشه 

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
من  اما حالا تمام آرزوم اینه همسرم صحیح و سالم از بیمارستان بیاد بیرون

آمین

انشالله به حق این ماه عزیز و بیمار کربلا،خدا همه مریض هارو شفا بده

خدایا قلبم بسان قبله نماست.عقربه هاش سمت "تو"که می ایستد.حال دلم خوش است.
باید پیوند قلب انجام بشه 😔انشاالله شنبه انجام میشه 

انشالله ک مشکلی پیش نمیادو صحیح وسالم برمیگرده پیشتون وهر صب هم بوستون میکنه

خدایا قلبم بسان قبله نماست.عقربه هاش سمت "تو"که می ایستد.حال دلم خوش است.

شماهایی که شوهرتون هرروز بوستون میکنه بچه هم دارین؟ جلوی بچه بوس میکنه عکس العمل بچه چیه 

من از زمانی بچه دو ماهه شد دیگه هیچ عشقی بوسی حتی سلام هم نمیکنه به قول خودش تمام عشقش بچش بخاطر بچش حاضر من بمیرم 

درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏
شماهایی که شوهرتون هرروز بوستون میکنه بچه هم دارین؟ جلوی بچه بوس میکنه عکس العمل بچه چیه  من ا ...

من ندارم بچه

کاربرسال 95 هستم قطعم کردن کاربری قبلیم khبود..برا زودتر مامان شدنم صلوات بفرستین..ممنونم
انشالله ک مشکلی پیش نمیادو صحیح وسالم برمیگرده پیشتون وهر صب هم بوستون میکنه

از خدا میخوام هیچ کس عزیزش رو رو تخت بیمارستان نبینه بهترین مرد دنیا برای من الان رو تخت بیمارستانه و خوابیده و من مثل مرغ پرکنده 😭😭😭اومدم اینجا کمی از فکرم کم شه اما نمیشه😭😭😭😭😭😭😭😭

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

بعضی وقتا اگه لای چشام باز باشه میاد بوس و خدافظی میکنه میره خواب باشم بیدارم نمیکنه برگشتنی هم بغل و بوس میکنه کلا مهربونه😊

ولی وقتی هاپو بشه و بی منطق دلم میخواد کَلشو بکَننم! 😒

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶