2777
2789

خطش کمرنگه مثبته

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین این مارک جدیده اومده عالیهههه گیر بیاری

من با مدیکور بعد ۵ روز هاله هم نمینداخت با اون سریع روز دوم دو خط شد

💣کانالهای که همش دارید به نقل از یک به ظاهر اقتصاد دان  کپی پیست میزنید !!دلار رو ۱۲ هزار تومان میمونه این جو روانی دشمن هست که میخواد دلار رو رو ۱۲ هزار تومان متوقف کنه که کمتر نشه و شما هم خواسته یا ناخواسته دارید تو زمین دشمنای این ملت بازی میکنید لطفا توجه کنیید

ای جوووونم عین بی بی چک منه😍😍😍😍😍

مبااارکککه عزیییزم

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

واسه منم یه بار اینجوری شد منفی بود اما هزاران بوده با یه خط کمرنگ کمرنگ مثبت شده

هیچوقت وسط خوشحالیات سر تو بالا بردی بگی خدایا شکرت😊اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم..خدایا صلاح کار منو بهتر میدونی پس راضیم به رضای تو خدایا

دیشب هاله داشت یا صب دیدی که هاله داره؟

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)