2777
2789

سلام منم تو اقدامم نوک سینه هام بدم میاد دست بزنم سینه هام درد دارن و کمر درد دارم دلمم خفیف ...۹ موعدمه 

میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولش میخاستم نی نی داشته باشم۱۳ و ۱۴ اقدام داشتم ولی بعدش پشیمون شدم ولی ۱۶ پری کیت گذاشتم پررنگ شد ولی روز ۱۲ سونو کردم گفت دوتا فولیکول ۲۳ و ۲۰ داری نمیدونم دیگه چی میشه امروز روز پریمه نشدم تا حالا نمیدونم دیگه

سلام من اقدام نیستم آبان اقدامم الان اومدم پیشتون    

چرا ابان خو!؟الان جلوگیریتو قطع کن تا بدنت عادت کنه 

میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم  
سقط داشتم باید 3ماه استراحت بدم خخخ ولی اول پاکی و آخر پاکی اقدام داشتم برا اینکه عادت کنه!!! خیلی خ ...

دور از جون انشالله بسلامتی بارداری ....من ک تو فکرشم شدید

بچه ها فقط اومدم بگم درصد باردار شدن از الان تا بهار خيليييي زياده استرس رو بزارين كنار و مطمين باشي ...

ایول من اگه این ماه پاپ اسمیر رفته بودم مهر اقدام میکردم ولی خب حالا مهر پاپ میرم آبان اقدام