خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇
اخلاقش عوض شده بعدم شوهرم افسردگی داره واصلا ب خودش نمیرسه من چند وقت اومدم خونه پدرم وقتی برگشتم دیدم اراسته شده ودسمال کاغذی کثیف داخل دستشویمون پیدا کردم
اره چون من سطل زباله رو خالی کردم موقعه رفتن منظورم ازدسمال کثیف دسمالی ک روش اسپرم ریخته
بی خیال زندگیتو بکن .فوقش اگه راستم باشه اونه که تو رو از دست میده نظر من که تو زندگی همینه شوهرمو همه جوره آزاد گذاشتم خودش میدونه دلش خواست اشتباه کنه ولی منو از دست میده و اونه که ضرر کرده منم با یه خوشتیپ تر و بهتر ازدواج میکنم والا
سری که درد میکنه رو باید بذاری رو شونه های یار...!
بحث عشقه.عزیزم پس به روش نیار بیشتر بهش محبت کن و سعی کن نیازشو برطرف کنی دیگه هم تنهاش نزار .اگه به روش بیاری با توجه به افسردگی که گفتی داره ممکنه انکار نکنه و بخواد به کارش ادامه بده
سری که درد میکنه رو باید بذاری رو شونه های یار...!