2777
2789

مدارك و شواهد چى دارى؟

شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نام خدا

هیچی عزیزم اگهزندگیتو دوس داری هیچی فدات شم بزن ب بیخیالی

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇
اخلاقش عوض شده بعدم شوهرم افسردگی داره واصلا ب خودش نمیرسه من چند وقت اومدم خونه پدرم وقتی برگشتم دی ...

اینکه دستمال کاغذی کثیف تو دستشویی بوده شک بر انگیزه😵😵

‏سری که درد میکنه رو باید بذاری رو شونه های یار...!
اخلاقش عوض شده بعدم شوهرم افسردگی داره واصلا ب خودش نمیرسه من چند وقت اومدم خونه پدرم وقتی برگشتم دی ...

شاید دوری تو واسش سخت بوده تصمیم گرفته افسردگی رو بزاره کنار و به خودش برسه

شاید دوری تو واسش سخت بوده تصمیم گرفته افسردگی رو بزاره کنار و به خودش برسه

شوهرم 5ساله افسردگی داره ی ساله عروسی کردیم و من هراز گاهی میام خونه بابام برای سرزدن داخل ی هفته نمی تونه عوض شه

اره چون من سطل زباله رو خالی کردم موقعه رفتن منظورم ازدسمال کثیف دسمالی ک روش اسپرم ریخته

بی خیال زندگیتو بکن .فوقش اگه راستم باشه اونه که تو رو از دست میده نظر من که تو زندگی همینه شوهرمو همه جوره آزاد گذاشتم خودش میدونه دلش خواست اشتباه کنه ولی منو از دست میده و اونه که ضرر کرده منم با یه خوشتیپ تر و بهتر ازدواج میکنم والا

اخه من دوس ندارم از دستش بدم عاشقشم

بحث عشقه.عزیزم پس به روش نیار بیشتر بهش محبت کن و سعی کن نیازشو برطرف کنی دیگه هم تنهاش نزار .اگه به روش بیاری با توجه به افسردگی که گفتی داره ممکنه انکار نکنه و بخواد به کارش ادامه بده

بحث عشقه.عزیزم پس به روش نیار بیشتر بهش محبت کن و سعی کن نیازشو برطرف کنی دیگه هم تنهاش نزار .اگه به ...

مرسی اخه ازشم پرسیدم و بهش گفتم ولی میگه اشتباه میکنی و پاکسی در میون نیست