2777
2789
عنوان

خونریزی از مقعد کسی تجربه داره؟+چند تا سوال دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 50 پست

من وقای باردار بودم به خاطر قرص ها شیافی که استفاده میکردم یبو س ت داشتم بعد خونریزی از مقعد باردار هم بودم نمیتونستم هر دارویی استفاده کنم بعد که دوره استفاده از شیاف تموم شد منم خوب شدم

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم پارسال اینطوری شدم رفتم پیش جراح عمومی گفتش که مقعدت پاره شده یه سری پماد و شیاف داد گفت استفاده کن ماه دیگه بیا اگر خوب نشده بود باید عمل کنی که من ماه بعدش رفتم خوب شده بودم 

بچه ها من رفتم دستشویی ببخشید واضح میگم بعد از مدفوع خونریزی داشتم .بنظرتون بواسیر؟

منم گاهی اینجور شدم ولی چون درد نداره پیگیری نکردم.ولی ممکنه شدید بشه درناک بشه حتی نتونی بشینی

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
بچه ها من رفتم دستشویی ببخشید واضح میگم بعد از مدفوع خونریزی داشتم .بنظرتون بواسیر؟

بواسیر بیرون زدگی داره ولی اگه فقط زخم باشه شقاقه فکر کنم‌

منم سربارداری شقاق گرفتم و بعد مدفوع خوتریزی داشتم فقط نباید بذاری یبس بشی من از عطاری یه قرص گیاهی گرفتم بدک نبود خوب بود هم پشت که یه مقدار خیلی کم بیرون زدگی داشتم بهتر شد هم یبس نشدم دیگه