2777
2789
عنوان

از اینکه بچه دارید راضی هستید؟؟

587 بازدید | 47 پست

بعضی وقتا میگم حیف اون بچه ای که من مادرش باشم.

گناه داره. همون بهتر که هیچ وقت بچه دار نشیم. تا یه بچه بیاد با کلی حسرت و آرزو. مثل خودم. 

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

زیاااااد،زندگیمه،،عمرمه،،دوست داشتنیه،،،عشقه،،،،،😘😍

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه نمیتونم برش گردونم سر جای قبلیش که خواهر 😆😆😆😆ولی خب بودنش بهتر از نبودنشه این نظر منه

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

ازبچه داشتن خیییییییلی خوشحالم

ولی تواین حال واوضاع اصلاااااااراضی نیستم

همیشه دلم آویزونه براش...به آینده ش حتی نمیتونم فکرکنم

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

از بچم راضیم از شرایط زندگی جامع و گرونی نه

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

خیلی خیلی حرص می ده و آدم خسته می کنه 

کلا روال زندگیت به هم می ریزه 

دلم می خواد برم سر کار یا ادامه تحصیل بدم ولی نمی تونم 

حس می کنم با یه طناب نامریی به خونه بسته شدم 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)