2777
2789
عنوان

کی تودانشگاه زبان عربی خونده؟

4955 بازدید | 17 پست

من میخوام واسه ارشد زبان عربی بخونم،رشته کارشناسیم غیر مرتبطه ورشته دبیرستانمم انسانی نبوده بنظرتون بدون کلاس وباکتاب وبدون پیش زمینه میتونم؟

اگه کتابی یا هرچیزی که بتونه بهم کمک کنه میشناسید معرفی کنید؟

ازبین مترجمی وادبیات وآموزش عربی کدوم کاربردی تره و واسه استخدام دبیری بهتره؟

لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره کمک کنه.ممنون

عربی چیزه سختی نیست فقط علاقه میخواد راحت یادمیگیری،من دوستای مترجمی عربی زیاددارم ک هرکدوم توموسسات مختلف مشغولن یادبیری

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سنت چقده نری ارشد بخونی بگذره ازش.ت  که باید اینجوری از صفر یاد بگبری😀فک کنم باید کلاس بریا.

الان سن دبیری۳۲سال شده

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊
عربی چیزه سختی نیست فقط علاقه میخواد راحت یادمیگیری،من دوستای مترجمی عربی زیاددارم ک هرکدوم توموسسات ...

اره ولی من هیچ پیش زمینه ای ندارم والان 6 7 ماه وقت دارم تا ارشد.اگه کسی توسایت پاسخگو نبود میشه لطف کنید هرزمان وقت کردین سوالاتمو از دوستاتون بپرسین؟چون هیچکسو نمیشناسم

اره ولی من هیچ پیش زمینه ای ندارم والان 6 7 ماه وقت دارم تا ارشد.اگه کسی توسایت پاسخگو نبود میشه لطف ...

باشه گلم،عربی یه سری مبحث پایه داره ک تومراحل بالاهمون مباحث یکم شاخوبرگ پیدامیکنه همین،،چون من خودمم تورشتم عربی درس پایه بوده این ازقواعد ترجمشم راحته واقعابازخوشحال میشم بتونم کمکی کنم عزیزم

باشه گلم،عربی یه سری مبحث پایه داره ک تومراحل بالاهمون مباحث یکم شاخوبرگ پیدامیکنه همین،،چون من خودم ...

مرسی عزیزم خیلی لطف میکنی اگه برام پیگیر شی.منتظر راهنماییتون هستم.

هدفم استخدامه اما رشته مورد علاقم عربیه .ینی هرشهری یه نفرم نمیخواد؟

امسال یه نفر تک و توک بعضی شهرها میخواست انگار .یه دوستام عربی خونده بود پونزده سال پیش که وضع بهتر الان بود و اشباع نشده بود هیچ جا نتونست استخدام شه بالاخره سال 89 استخدامی اموزش پرورش اموزگار ابتدایی قبول شد و اینم بگم اون سال شرط رشته نبود الان کسی نمیتونه غیر رشته خودش شرکت کنه اگه برا استخدام میخوای حسابداری بخون یا حداقل علوم تربیتی هرسال میخواد.کسی رشته لیسانسش عربی نباشه ارشد قبول هم بشه خیلی سخته براش باید خیلی تلاش کنی

آرزویت را برآورده می کند همان خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند....
امسال یه نفر تک و توک بعضی شهرها میخواست انگار .یه دوستام عربی خونده بود پونزده سال پیش که وضع بهتر ...

رشته کارشناسیم حسابداریه ولی همین حسابداری هم این 6ماهه که من فارغ التحصیل شدم خیلی کم میگیرن

.ولی مرسی از راهنماییت

رشته کارشناسیم حسابداریه ولی همین حسابداری هم این 6ماهه که من فارغ التحصیل شدم خیلی کم میگیرن .ولی ...

خواهش میکنم خوب همون باهمون حسابداری بگرد کار پیدا کن اگه باحسابداری کار پیدا نشه به عربی اصلا نمیشه. من خودم الهیات خوندم قبلنا میشد دبیر عربی شرکت کنم ولی امسال نمیشد البته اطراف ماهم نمیخواست دبیر الهیات یدونه یدونه برا هرجا 

خواهش میکنم خوب همون باهمون حسابداری بگرد کار پیدا کن اگه باحسابداری کار پیدا نشه به عربی اصلا نمیشه ...

چون خیلی به حسابداری علاقه ندارم گفتم عربی بخونم که علاقم بیشتره ولی پشیمون شدم.اردیبهشت امسال که به حساب خودشون نیرو زیاد میگرفتن تو مشهد که که حسابداری هیچ خبری نبود.شما هم معلم حق التدریسی ونهضت سوادآموزی درس بده بعد موقع استخدامیا حتما دراولویتی نسبت به بقیه.

چون خیلی به حسابداری علاقه ندارم گفتم عربی بخونم که علاقم بیشتره ولی پشیمون شدم.اردیبهشت امسال که به ...

حق التدریس که نمیگیرن نهضت هم همینجور مال قدیما بود الان فقط خرید خدمت برا ابتدایی هست که اشناها خودشونو برمیدارن