2777
2789
عنوان

وابستگی زیادتو دوران عقد

591 بازدید | 18 پست

شمام همینطوربودین یا فقط من اینجوریم

دوس دارم همش پیش هم باشیم امشب زنگ زدم شوهرم بیادخونمون گفت تاساعت ۹کلاس دارم بعدنمیدونم اگه خسته باشم نمیام منم ناراحت شدم 😞 دلتنگم همش

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

روزی میرسه ک‌نمیخواری ریختشو‌ببینی😂شوخی میکنم دوران عقد طبیعیه

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻

منم اینطور بودم اما اول بیشتر همه خودت ضربه می بینی چون مردا کاراشون اولویت اول یا دوستاشون پس بفکر خودت باش اما برا همسری هم وقت بزار .. فردا ک دعوا بشه خدای ناکرده سر این چیزاش خودت داغون میشی .. من همسرم شهردیگه ماه تا ماه شاید ببینمش پس خودم وفق دادم

خودت با دوست با کار هنری با درس  اینا مشغول کن بزار اون بیاد سمتت البته توهم زنگ بزن پیام  بده ولی نه بیشتر اون تا یادبگیر  ... دختر تو دوران عقد عادی اینا اما همش دختر اسیب می بینه

منم از اول عقد وابستشم حتی الان که دوسال میگذره اینجوری از نظر خودم بهتره حتی یه شب بدون شوهرم نمیتونم سر کنم اونم مث من شده.هیچوقتم پسم نزده.خودشم میدونه که بخاطر اینکه دوسش دارم نمیتونم ازش دور باشم.تو دوران عقد دو هفته پیش  هم بودیم یه هفته دور ازهم ولی همون یه هفته هم برامون کلی می گذشت سختمون بود

خدایا همیشه مواظب دخترمو پسرم باش  🤲🤲

خودت با دوست با کار هنری با درس  اینا مشغول کن بزار اون بیاد سمتت البته توهم زنگ بزن پیام   ...

اره سرگرم میشم بااینکه دوس دارم همش پیش هم باشیم ولی درهفته دوسه بارهمومیبینیم زیاد خونشون نمیرم به اون میگم بیاد.منظورتون ازاسیب چیه

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

اره سرگرم میشم بااینکه دوس دارم همش پیش هم باشیم ولی درهفته دوسه بارهمومیبینیم زیاد خونشون نمیرم به ...

یعنی فردا موقع دعوا بحث بشه ی حرفی بزن دلت میشکنه همین.. من همین دو سه بار در هفته هم نیس برام پس ببین حال من چجور  .. از بس گیر میدادم دلم تنگ فلان دیگه از دسم کلافه میشد نکن اینکارو  تو هیچ وقت