2777
2789

همسرم تصادف کرده افسر مقصر اون یکی ماشین نوشته بعد ماشین با جرثقیل بردن که کارشناس بیمه نگا کنه که خود بیمه گفته چون خسارت زیاده همینجوری ببر نمایندگی ایران خودرو ما خودمون هماهنگ میشیم الان ایران خودرو زنگ زده که کار ماشین تموم؟شده بیا فاکتور ببر بیمه و گفتن خرجش 9200؟شده سقف بیمه طرف هم 7700 هست که 10درصد کم میکنن 7تومن میدن حالا ما این بقیشو چیکار کنیم اگه طرف نداد چیکار کنیم؟کار به شکایت میکشه؟این شکایت چه قد طول میشه ممکنه ماشین جندماهی اونجا بمونه

توروخدا هرکس بلده راهنمایی کنه

خدای مهربونم به خاطر همه چی از تو ممنونم ۱۰۰۰مرتبه شکر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه اون طرف بقیه شو نمیده . خودتون باید پرداخت کنید . بیمه بدنه واسه همین روزاست که اکثرا قبولش ندارن فک میکنن پول زیادیه ولی کار یه بار میشه 

مامانِ دوتا دختر ناز 🌸🌸

اصولا كلا بيمه كامل نميده من ماشينم ١١.٥٠٠ خرج برداشت ٧.٥٠٠ بهم دادن 

البته من يه دختر نتونستم كارى كنم ولى بعضيا بيشتر از خرج ماشينشون ميگيرن نميدونم چجورى 😕

حال من خوب است اما با تو بهتر ميشوم ❤️A❤️

عزیزم شوهر خواهر من تیر تصادف کرد ۱۱۵۰۰ طرف خسارت دید، ۷ بیمه داد بقیه رو هم دادگاه  حکم داد خودش داد، می تونید بگیرید ، فقط دوندگی داره، تازه اگر ماشینتون صفر یا بیرنگ هم باشه خسارت افت قیمت هم میگیرید

هیچی بهتر از بیمه بدنه نیسسس

یعنی باید خودمون بدیم

من فقط موندم چرا نمایندگی ایران خودرو بدون اجازه ما سقف رد کرده باید به ما میگفت که سقف رد شده تمایل دارینکه بقیشو انجام بدیم

نمیدومم شاید نمایندگی ایران هودرو و بیمه هماهنگ بودن و سقف طرف 10تومن بوده

عزیزم شوهر خواهر من تیر تصادف کرد ۱۱۵۰۰ طرف خسارت دید، ۷ بیمه داد بقیه رو هم دادگاه  حکم داد خو ...

این دوندگی جه قد طول میکشه؟

والله مال اینا که یک ماه و نیم شد، شایدم کمتر، ۱۵ شهریور خسارت داد، 

میدونی مقصر کارمند قوه قضاییه بخش رسیدگی به سکایات هست از این میترسم که کار بلد باشه