2777
2789
عنوان

پرمویی دختر بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 4010 بازدید | 45 پست

وای اصلا معلوم نمیشه هیچ کار نکن 

الکی دخترت رو هم درگیر این مسائل نکن 

فقط کمکش کن اعتماد به نفسشو ببره بالا 

به نظرم مدل موهاشو عوض کن یا بالا ببنند اینجوری که تو عکس بستی پرمو تر دیده میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم خیلی باهاش حرف زدم گفتم به نظرت همه دوستات خوشگلن خودش گفت نه ... گفتم یکی چشاش ریزه یکی پوستش تیره هس یکی دماغش بزرگه هر کسی ممکنه یه ایرادی داشته باشه    خدا هممونو زیبا درست کرده نباید همدیگه رو مسخره کنیم ... بهش گفتم بزرگتر که شدی موهات خوش میریزه ولی قبول نمیکنه میگه الان بکنشون

من ماهی ام اما به سرم شور نهنگ است  این برکه بیحوصله اندازه من نیست....
خودم خیلی باهاش حرف زدم گفتم به نظرت همه دوستات خوشگلن خودش گفت نه ... گفتم یکی چشاش ریزه یکی پوستش ...

نگو بزرگ شدی خودش میریزه ، دختر من خیلی علاقه به لوازم آرایشی داشت براش یه کرم ضد افتاب خریدم گفتم فقط فعلا از این میتونی استفاده کنی رژ و این چیزا برا عروس خانما و ماماناست ،، بگو دخترها همینجوری قشنگن اگه موهات الان دست بگیدم هم دردت میاد هم ممکنه دفعه بعد بلندتر بشه ، به باباش بگو ازش تعریف کنه 

بهش گفتم مو کندن خیلی درد داره .. میگه اشکال نداره تحمل میکنم .. بخدا دیشب وقتی گریه میکردو این حرفارو میزد از ناراحتی میخاستم بمیرم ... 

من ماهی ام اما به سرم شور نهنگ است  این برکه بیحوصله اندازه من نیست....
مدیرشون گفت به شدت با اونایی که بهش این حرفو زدن فردا برخورد میکنم ...  

مدیرشون میخواد با یه مشت بچه ی چهار پنج ساله به شدت برخورد کنه؟!!!  بهتر نیست به جای برخورد شدید و مخرب ، احترام گذاشتن به ظاهر دیگران و پذیرفتن تفاوتها رو بهشون یاد بده !!!!!  اعتماد به نفس پایبن بچه ها هم نتیجه ی همین برخوردهای غیر اصولیه . عزیزم دختر شما هم بچه است ممکنه جایی دیگه اونم در برخورد با دوستاش مرتکب اشتباه بشه ، و قطعا ترجیح شما اینه که به جای برخورد غیر اصولی و شدید ، با آموزش صحیح متوجه اشتباهش بکننش . 

فکر نمیکنم مدیر مهدی که اینجوری در مورد شاگرداش حرف میزنه آدم مناسبی برای این سمت باشه

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!

عزیز دلم....بنظر من سعی کن دیدش رو عوض کنی....اینکار فقط از دست مادر آدم برمیاد..😉

توی نت سرچ کن عکسای دختر بچه های سراسر دنیا رو بهش نشون بده و براش توضیح بده که هرکسی یه شکلیه ..یکی سیاه پوسته یکی سفیده...یکی چشماش شرقی و خوابیده است یکی چشاش روشنه....از اثر انگشت شروع کن که مال هرکسی منحصر به فرده و مخصوص به خودشه...و بعد هم بگو دوستات اینا رو نمیدونن و فکر میکنن همه ی آدمها باید مثل هم باشن.

بهش بگو خصوصیاتی رو که بقیه ندارن داشته باشی اتفاقا خارق العاده تری و وقتی که داشتن تورو میساختن، خدا بیشتر برات وقت گذاشته تا خاص باشی....😍😇 سعی کن طوری براش جا بندازی که افتخار کنه به اونی که هست و حتی اگر بزرگ هم شد نخواد تغییرش بده❤️ ( مشکلی که خییییلی از ما ایرانیا با ظاهر و صورت و دماغ و فرم ابرو و گونه هامون داریم متاسفانه و فکر میکنیم همه باید مثل هم باشن😔 و این فاجعه است )

اگر هم احساس بدی از رفتن به اون مهد داره در اولین فرصت مهدش رو عوض کن...روحیه بچه از همه چیز مهمتره😊👍🏼 امیدوارم همیشه موفق باشی...دخمل گلت رو ببوس💋 و مرسی که توی تاپیکم برام آرزوهای خوب کردی خانوم خانوما...🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

امیدم فقط به خداست❤️🙏🏼