2777
2789
عنوان

خواهشا بباید نظر بدید تا گرون تر نشده

| مشاهده متن کامل بحث + 1335 بازدید | 32 پست
البته کِی تلفظ میشه

عه من نميدونستم😘😘😘

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدرشوهرم هایسنس داره خوبه راضین امکانتشم کامله 

خواستن تو*نه عشقه و نه عادته*دیدن تو*به حرمت زیارته*اما میخوام*تو دستای تو گم بشم*فنا شدن در تو برام نهایته*نیاز تو*چراغ خونه ی منه*هرجا باشی*چراغ خونت روشنه*یادت باشه*حتی اگه من نباشم*یکی تو رو تو خونه فریاد*میزنه*بی خوده با تو بودنم*مست به تو رسیدنم*مست تر از سوء شرابخراب عشق تو منم.خراب عشق تو منم

خوب نمیتونی قسطی بخری 

سامسونگ بگیر 

خواستن تو*نه عشقه و نه عادته*دیدن تو*به حرمت زیارته*اما میخوام*تو دستای تو گم بشم*فنا شدن در تو برام نهایته*نیاز تو*چراغ خونه ی منه*هرجا باشی*چراغ خونت روشنه*یادت باشه*حتی اگه من نباشم*یکی تو رو تو خونه فریاد*میزنه*بی خوده با تو بودنم*مست به تو رسیدنم*مست تر از سوء شرابخراب عشق تو منم.خراب عشق تو منم
چند وقته دارید؟

سه چهار سال میشه با داییم گرفتیم اون سامسونگ خرید 4 ما تی سی ال منحنی را 2500 ما خیلی راضی هستیم اونم سه بار خراب شده خیلی نا راضی

😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن    تیکر تولد دوسالگی دخترمه.

خاهر فور کی استفاده ای نداره میدونی ی دونه فیلم فورکی ۵۰۰گیت حدودا حجمشه تلویزیون ما فورکی هس ولی تا حالا از قابلیت فورکی استفاده ای نکردیم همون معمولیسو بگیر طوری نیس

سامسونگ یا الجی بگیر.حالا هر اینچش که پولت میرسه.من ۴۹ اینچ سامسونگو گرفتم ۴۵۰۰ یه ماه پیش

۴۹ ال جی و سامسونگم میتونم بگیرم ۴۰ سامسونگ الان دارم ولی میخواستم هم بزرگتر باشه هم امکانات بروز رو داشته باشه

نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو🌹اللهم عجل لولیک
خوب نمیتونی قسطی بخری  سامسونگ بگیر

شایدم همین کار رو کردم ولی با این شرایط بازار اکثر فروشگاه ها دیگه فروش اقساط ندارن

خاهر فور کی استفاده ای نداره میدونی ی دونه فیلم فورکی ۵۰۰گیت حدودا حجمشه تلویزیون ما فورکی هس ولی تا ...

آخه آدم هر روز که تلویزیون نمیخره چند سال پیش هم کیفیت اچ دی رو تلویزیون های قدیم کاربرد نداشت ولی الان نه امکان داره دو سال دیگه شبکه های صدا و سیما هم فور کی پخش کنه مثل اچ دی الان

دوستم داره  بخدا عالیه خیالت راحت بخر

انقدر نظر ها مختلفه آدم میمونه چه کار کنه مثلا خودم الان ده ساله سامسونگ دارم خیلی راضیم ولی مال یکی از همون اول مشکل داره

شایدم همین کار رو کردم ولی با این شرایط بازار اکثر فروشگاه ها دیگه فروش اقساط ندارن

برو بپرس بگو پیش زیاد میدم احتمالا قبول کنن از طرفی چون گرون شده قاعدتا نباید کسی بخره