2777
2789
عنوان

به نظرتون طلاهامو بفروشم بزارم بانك؟يه پولي گيرم بياد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1253 بازدید | 32 پست
خودمم خيلي دلم ميخواد اين كارو كنم فقط ميترسم بانك ورشكست بشه يا پولم خيلي بي ارزش بشه مثلا تا يكي د ...

خوب  شما الان داری   ۶۰۰کمک خرجی میگیری  اصل پولتون ک سرجاشه درسته ب قول دوستان ارزش پولت میاد پایین

یا سختی الان وپشنوانه داشتن برای چندسال اتی ک هیچ چیزش معلوم نیس

یا کمک و اسایش الان  و اصل پولتون میمونه تو بانک درسته  با تورم ارزش پول میاد پایین

ولی  در کل من هر چن دهه یه افزایش طلا وقیمت و...داشتیم باز رکود و یه چند سال دیگه باز شک تو بازار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خودمم هي ميگم اومدي و گذاشتي تو بانك و يهو ورشكسته شد بعدشم اين پول تا سال ديگه خيلي بي ارزش تر ...

بنظرم خیلی نیاز داشته باشی..میتونی یكی دو قلم از طلاهات رو بفروشی و نیازت رو رفع كنی...

منم میخواستم این کارو کنم اون موقع طلا هنوز ۳۰۰ بود داییم معاون بانکه باهاش مشورت کردم گفت اصلا این کارو‌نکن طلا همینطوری قیمتش داره میره بالا ولی پولت بی ارزش میشه واقعا هم تو دوماه طلاهام دو برابر شد ولی اگه فروخته بودم ضرر کرده بودم

مگه آدم یادش میره بهش چی گذشت تا گذشت‌.‌...

مامانمم هي ميگه نفروش بهش ميگم اخه تو توي خونه من خبر نداري چه ميگذره من يه دندون درد دارم يك ساله باهاش ميسازم چون پولشو ندارم برم دكتر،نشستم به اين اميد كه طلا ميخواد هي گرون و گرون تر بشه،راستي ما خونه داريم خداروشكر و نيازي به پس انداز واسه مسكن نداريم الهي شكر

كار خود گر به خدا باز گذاري حافظ اي دو صد عيش كه با بخت خداداده كني❤️

نميدونم چكار كنم خودمم همه اينارو ميدونم،ولي دستمون خاليه،يعني به قدر خودمون داريم ولي سفر و اين طور چيزا تعطيل!!!دخل و خرجمون به هم نميخوره،واسه همين دلم ميخواد از طلاهام به عنوان كمكي استفاده كنم اخه اين طلاها كي قراره به يه دردي بخوره

خانوما من حدود 40 ملیون پول تو بانک دارم . میخوام طلا بخرم .بنظرتون الان دیر نیست برای خرید طلا؟

نه بابا چرا دير باشه تا گرمي ٥٠٠تومن رو مطمئن باش بالا ميره بلكه هم بيشتر بخر تو يكي دو ماه شش هفت ميليون سود ميكني

خانوما من حدود 40 ملیون پول تو بانک دارم . میخوام طلا بخرم .بنظرتون الان دیر نیست برای خرید طلا؟

ميگم شرمنده ولي سود پولت بهتر نيست برات كه ميگيريش هر ماه؟بعد اينكه توي كدوم بانك گذاشتي و ماهانه چقدري بهت ميده؟

ميگم شرمنده ولي سود پولت بهتر نيست برات كه ميگيريش هر ماه؟بعد اينكه توي كدوم بانك گذاشتي و ماهانه چق ...

کوثر .والله اصلا اعتبازی دیگه به بانکها نیست یروز دیدی جنع کردن کاسه کوزه هاشونو رفتند .منو امثال من یقه کی رو باید بگیریم .بعدشم ارزش پول هر ثانیه کم میشه .یک عمر با هزار دردسر پس انداز کردیم .بعد ببخشید تفم با این پو دیگه دستمون نمیندازن