2777
2789

سلام دوستان

من میخوام کلاس رانندگس برم میخواستم بدونم چند جلسه هستش جلساتش چندساعتس تایمش از ساعت چن تا چنده....و کلا چقد طول میکشه گواهینامه بگیرم ممنون...اگ کسایی که امسال گواهی گرفتن هزینشم بگید با تچکرررررر فراوان😚😚😚😚

خلاصه اینکه...بادکنکو خیلی بادکنیتو صورته خودت میترکه.🖕💥💥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

10 جلسه شهری.. 1جلسه ایین نامه.. 

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

میتونی 10جلستو 10 روز پشت هم بری.. بعد اگه ازمونتو قبول شی 1ماه بعد گواهینامت میاد.. کلا میتونی توی 2ماه جمعش کنی..

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

فکر میکنم دو روز جلسه تئوری براتون میذارن بعد یه امتحان آیین نامه مقدماتی بعدش میرید جلسه های عملی اونم ۱۲ جلسه اینا میشه بعدش ازمون اصلی ایین نامه اگه قبول شید میرید تو شهری.ساعت کلاساشم دست خودتونه دوساعته اس فکر میکنم البته من چند سال پیش گرفتم الان و نمیدونم 

و صبوری مرا کوه تحسین میکرد...!

دقیق شو نمیدونم اما یه هفته کلاس میری برای کتابش 

یه هفته هم شهری رانندگی یاد میگیری 

امتحان کتبی رو اگه قبول شدی میمونه شهری که اونم قبول شی یه ماهه گواهی نامت میاد دستت 

هزینشم 600 700 تومنه

💏
مرسی گلم جلساتش چند ساعتس

شهری 1.ونیم ساعت.. ایین نامه یادم نیست تایمش.. ولی اول باید ایین نامه رو امتحان بدی اگر قبول شدی اجازه داری بری کلاس شهری

فکر میکنم دو روز جلسه تئوری براتون میذارن بعد یه امتحان آیین نامه مقدماتی بعدش میرید جلسه های عملی ا ...

مرسی دوست مهربون....😙چون یه بچه کوچیک دارم میخواسم بدونم زیاد طول نکشه...

خلاصه اینکه...بادکنکو خیلی بادکنیتو صورته خودت میترکه.🖕💥💥