2777
2789
حالا من به نظرتون این وسط مقصرم؟؟؟

ميگم ميتونه ازت خسارتم بگيره

مگه اينكه ادم نصفي باشه

به دادگاه نكشونت

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اونم راست میگه. ولی چجوری پایان کار و سند گرفتین بدون اینکه طبق نقشه باشه؟دارین سمت پنجر ...

همسایه هست

اما پنجره باز نمیشه اصلا

یه شیشه ثابت و مشجره که باز نمیشه

فقط صرفا جهت نورگیریه

همین

خوب وقتی اضافه تر از نقشه میسازین باید خلافشو بدین دیگه. بیراه نگفته که. طبق قانون هرچقدر اضافه تز ا ...

نه عزیزم خلاف نبود.حد حدود مشخص شده بوده.برا پایان ساخت .ایراد میگرفتن.شما خونه بابامو ببینید متوجه میشید.دویست متره.حدود صدوپنجاتا ساخت هست بقیش حیاط.

اآهااای عالیجناب عشششق.فرشته ی عذاب عشق.حریف تو نمیشه .این قلب بی صاحب عشششق😧😧😧
چرا؟؟؟ من که نمیدونستم چنین چیزی هست من که شهرداری چیزی بهم نگفته بوده

شما بدون اجازه شهر داري تغييرات ايجاد كرديد

اينو كه خودتون ميدونستيد

ك

ختما پنجره اشپزخونه رو به حريم خونه كسي هست

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
ميگم ميتونه ازت خسارتم بگيره مگه اينكه ادم نصفي باشه به دادگاه نكشونت

خوب آخه چرا؟؟؟

مگه من دست به خونه زدم؟

مگه موقع خرید خونه شهرداری از من تعهد گرفته

نه به خدا. هیچی

من همینجوری خونه رو خریدم و سند دادن

همون دیگه. پایان کار و سند دادن ولی حالا میگن نه. چیزی تو مدارک خونه راجع به این پنجره وجود نداره ...

پس نگران نباش، بايد پايان كار تون رو ببري، ببين با همون پنجره پايان كار خورده خونه تون؟

كسي كه پايان كارو امضا كرده كي؟؟؟

همه واحدا دارن اون پنجره رو؟؟

شما بدون اجازه شهر داري تغييرات ايجاد كرديد اينو كه خودتون ميدونستيد ك ختما پنجره اشپزخونه رو به ...

نه 

من هیچ کاری نکردم

من خونه رو همین شکلی خریدم و سند زدم

من به هیچی دست نزدم. خونه از اولش همین شکلی بود. طبقات بالاییم به همین شکلن

پنجره اصلا باز نمیشه. فقط نورگیره

اما مساله اینجاست که اگه فروشنده ی من بعد از پایان کار و دریافت سند دست به خونه زده باشه چی؟؟؟

چون سندش تازه اومده بود دیگه شهرداری نرفت بازدید

محضر خونه کار استعلاماتشو انجام داد و سند زدیم

بارم من بی تقصیرم

شهرداری چرا چیزی نگفت به محضر اون موقع؟

من بعد از خرید خونه به هیچی دست نزدم

نه  من هیچ کاری نکردم من خونه رو همین شکلی خریدم و سند زدم من به هیچی دست نزدم. خونه از اولش ...

اهاااا

خوووب ...

اگه اينطوره ميري اعتراض مينويسي

ميگي من همينطوري خريدم

همينطوري سند خورده

مجدد مهندس ميفرستن

احتمال داره حل بشه مشكلت

اما مساله اینجاست که اگه فروشنده ی من بعد از پایان کار و دریافت سند دست به خونه زده باشه چی؟؟؟ چون ...

شهر داري كه به محضر كار نداره!

مهندس مياد خونه تو ميبينثبت اسنادم مياد ميبينه

اگه بعدش تغيييري توي ساختمون دادن

به هر حال شما ميتونيد از سازنده شمايت كنين فقط

شهر داري كه به محضر كار نداره! مهندس مياد خونه تو ميبينثبت اسنادم مياد ميبينه اگه بعدش تغيييري توي ...

خوب آخه شهرداری به محضر نامه میده که این خونه مثلا فروشش بلامانع هست یا اینکه نه فلان مشکلو داره

که مشکلش به خریدار اعلام میشه

بعد از رفع مشکل سند میخوره

ولی هیچی مشکلی به من اعلام نشد