2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من خونه رو فروختم. خوب رفتم دنبال استعلامات شهرداریش. شهرداری میگه باید پنجره آشپزخونه کور بشه ...

بله درست میگه. چجوری پایان کار دادن وقتی طبق نقشه نبود؟

خدایا شکرت   راضیم به هر اونچه بخوای  
حالا من خونه رو فروختم. خوب رفتم دنبال استعلامات شهرداریش. شهرداری میگه باید پنجره آشپزخونه کور بشه ...

یعنی چی مگه طبق نقشه ای که خودشون تایید میکنن نکشیدین

دل، دلای نوجوووووونی❤❤عشق اول صاف و ساده،کوچه پس کووووووچه ی شهروووو گز کنیم پای پیااده😑

با کلی خواهش تمنا شهردری راضی شده که خریدار من تعهد بده که پنجره رو کور میکنه

البته با این تعهد میتونه 20 سالم همینجوری بمونه ها ولی وقتی خودش بخواد بفروشه حتمن باید کور بشه

حالا خریدار من میگه که اونجا کور بشه دیگه کسی از من خونه رو نمیخره که

وای اینا فقط پول میخوان تز بیجا میدن.به بابا من کفته بودن سالن اوردی زیادی جلو .با پول حل شد

اآهااای عالیجناب عشششق.فرشته ی عذاب عشق.حریف تو نمیشه .این قلب بی صاحب عشششق😧😧😧

منه بیچاره ام تقصیری ندارم اصلا

چرا

چون اون موقع که شهرداری سند داده به من هیچی نگفتن

یعنی موقع سند زدن خودم من تعهدی ندادم

اصلا روحمم خبر نداشته که شهرداری ممکنه همچین ایرادی بگیره

حالا گیر کردم. نمیدونم چی کنم

با کلی خواهش تمنا شهردری راضی شده که خریدار من تعهد بده که پنجره رو کور میکنه البته با این تعهد میت ...

خوب اونم راست میگه. ولی چجوری پایان کار و سند گرفتین بدون اینکه طبق نقشه باشه؟ همسایه دارین سمت پنجره اشپزخونه؟

وای اینا فقط پول میخوان تز بیجا میدن.به بابا من کفته بودن سالن اوردی زیادی جلو .با پول حل شد

خوب وقتی اضافه تر از نقشه میسازین باید خلافشو بدین دیگه. بیراه نگفته که. طبق قانون هرچقدر اضافه تز از جواز بسازی باید خلافیشو پرداخت کنید

همون دیگه. پایان کار و سند دادن

ولی حالا میگن نه. چیزی تو مدارک خونه راجع به این پنجره وجود نداره

سازنده خونه که من خونه رو ازش گرفتم تو همین ساختمون زندگی میکنه

میگه من بعد از پایان کار به هیچی دست نزدم

میگه اگه من به چیزی دست زذه باشم خودم همه هزینه هارو به عهده میگیرم

با کلی خواهش تمنا شهردری راضی شده که خریدار من تعهد بده که پنجره رو کور میکنه البته با این تعهد میت ...

راست ميگه خريدارت

و ميتونه معامله رو فسخ كنه

حتي ازت خسارت بگيره

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻